Το L.A. Noire σε PS4, Xbox One & Switch αλλά και με VR στο PC

Το L.A. Noire είχε κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες της προηγούμενης γενιάς, και παρ’όλο που δεν είχε λάβει τις καλύτερες κριτικές, η Rockstar δεν λέει να το εγκαταλείψει. Έτσι πρόκειται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι για όλες τις κονσόλες νέας γενιάς, δηλαδή το PS4, το Xbox One και το Switch. Για τις δύο πρώτες μάλιστα έχουμε και συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή τις 14 Νοεμβρίου. Φυσικά η remastered έκδοση

θα περιλαμβάνει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς για τον τίτλο, ενώ θα είναι και βελτιστοποιημένο με 4K γραφικά. Αυτό βέβαια για τα PS4 Pro και Xbox One X, γιατί στις «απλές» εκδόσεις των παραπάνω θα υποστηρίζει μόνο full HD.

Εκτός αυτών όμως, το παιχνίδι θα αναβαθμιστεί δεόντως και για το PC, με μία ειδική έκδοση που θα ονομάζεται The VR Case Files. Όπως καταλαβαίνετε θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, και συγκεκριμένα θα συνεργάζεται αποκλειστικά με την πλατφόρμα HTC Vive (τουλάχιστον προς το παρόν). Θα περιλαμβάνει 7 από τις υποθέσεις του παιχνιδιού, ειδικά επανασχεδιασμένες για VR gameplay. Όσο για την κυκλοφορία του, θα πραγματοποιηθεί και αυτή στις 14 Νοεμβρίου.

The post Το L.A. Noire σε PS4, Xbox One & Switch αλλά και με VR στο PC appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα