Παίξτε τα πιο αναμενόμενα games, αγωνιστείτε και κερδίστε στο eGaming 2017!

H CD Media σας προσκαλεί στο eGaming 2017 powered by Germanos (9 – 17 Σεπτεμβρίου) για να παίξετε πρώτοι και πολύ πριν από την κυκλοφορία τους μερικά από τα πιο αναμενόμενα videogames της χρονιάς, να αγωνιστείτε στα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια σε tournaments και να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα! Πιο συγκεκριμένα, οι gamers θα μπορούν να δοκιμάσουν τα ακόλουθα παιχνίδια:

UBISOFT

Assassins Creed Origins –Ταξιδέψτε στην αρχαία Αίγυπτο, το πιο μυστηριώδες μέρος
της ιστορίας, ζήστε μια σημαντική περίοδο που θα αλλάξει τον κόσμο και ζήστε την αρχική ιστορία της Αδελφότητας των Ασασίνων. Κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου του 2017.Far Cry 5 – Το Far Cry, αυτή τη φορά, έρχεται στην Αμερική στη νέα συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς. Κυκλοφορεί στις 27 Φεβρουαρίου του 2018.South Park: The Stick of Truth – Από τους δημιουργούς του South Park, τον Trey Parker και τον Matt Stone, έρχεται το South Park: The Fractured but Whole, η συνέχεια του βραβευμένου South Park: The Stick of Truth. Κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου του 2017.

TAKE 2

NBA 2K18 – Δοκιμάστε τις ικανότητες στο πιο ολοκληρωμένο αθλητικό παιχνίδι της χρονιάς. Το NBA 2K18 έρχεται για μια άλλη χρονιά να μας καθηλώσει με το ρεαλιστικό gameplay και την απαράμιλλη αυθεντικότητα του. Κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου του 2017.

Nintendo

Super Mario Odyssey – Βοηθήστε τον Mario, για πρώτη φορά στο Nintendo Switch, σε αυτή την μεγάλη 3D περιπέτεια και δοκιμάστε τις νέες του ικανότητες. Κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου του 2017.Στον ίδιο χώρο, οι gamers θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα Splatoon, Arms και Mario Kart 8 Deluxe.

Επιπλέον, στα πλαίσια του eGaming 2017, οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να κερδίσουν έπαθλα σε tournaments με τα ακόλουθα παιχνίδια της CD Media:

NBA 2K17NBA 2K18Arms (1v1)Splatoon 2 (4v4)Streetfighter VPokemon Sun & MoonMario Kart 8 Deluxe (1v1)

Το eGaming section παρευρίσκεται στο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο https://egaming.gr

The post Παίξτε τα πιο αναμενόμενα games, αγωνιστείτε και κερδίστε στο eGaming 2017! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα