Ρεκόρ! 8 εκατ. χρήστες συνδεδεμένοι ταυτόχρονα στο Steam!

Το Steam, η γνωστή υπηρεσία της Valve όσο περνάει ο καιρός γιγαντώνεται όλο και περισσότερο, καθώς όλο και πιο πολλοί gamers κάνουν χρήση των δυνατοτήτων που τους παρέχει. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και το μοναδικό ρεκόρ που σημειώθηκε την Κυριακή, προτελευταία ημέρα των (επικών) καλοκαιρινών εκπτώσεων της γνωστής υπηρεσίας…

Συγκεκριμένα, όπως παρατηρήθηκε την Κυριακή 29/6 για πρώτη φορά στην ιστορία του Steam κατάφεραν να συνδεθούν ταυτόχρονα περισσότεροι από 8 εκατομμύρια χρήστες. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε επιτευχθεί στη χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2013, όπου είχαν συνδεθεί ταυτόχρονα περίπου 7.5 εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της Valve η τεράστια αυτή αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ελκυστικές καλοκαιρινές εκπτώσεις της υπηρεσίας, οι οποίες προσέλκυσαν εκατομμύρια users που έψαχναν να βρουν τα φτηνά games της τελευταίας στιγμής. Τα παραπάνω μας φανερώνουν την ξεχωριστή δυναμική και την μεγάλη απήχηση που έχει το Steam, καθώς όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια των Steam Developer’s Days, τον Ιανουάριο του 2014, η υπηρεσία της Valve έχει περισσότερους από 75 εκατομμύρια ενεργούς users, σημειώνοντας μάλιστα μία κολοσσιαία αύξηση της τάξεως των 10 εκατομμυρίων χρηστών από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την καθολική αποδοχή που γνωρίζει το Steam από το σύνολο της gaming community, ότι πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να σπάσει και το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων χρηστών!

The post Ρεκόρ! 8 εκατ. χρήστες συνδεδεμένοι ταυτόχρονα στο Steam! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα