Street Fighter: Assassin’s Fist: 10 λόγοι για να το δείτε!

Πέρασε σαράντα κύματα, ακυρώσεις, αποτυχημένα Kickstarter και πολλά εμπόδια, αλλά επιτέλους η ιστορία των Ken και Ryu βρήκε τον δρόμο της σε αυτή την εντυπωσιακή web series. Γιατί πρέπει να την δείτε; Ιδού δέκα πολύ καλοί λόγοι…

1. Οι δημιουργοί της σειράς (Joey Ansah, Christian Howard), είναι γνώστες πολεμικών τεχνών, gamers, και φανατικοί του Street Fighter, καθώς ξέρουν όχι μόνο να παίζουν, αλλά και την ιστορία του!

2. O Ansah και ο Howard

έχουν ξανασχοληθεί στο παρελθόν με το Street Fighter, φτιάχνοντας το πολύ καλό fan film Street Fighter: Legacy το οποίο πρέπει κι αυτό να δείτε.

3. To story του Assassin’s Fist, εξερευνά το παρελθόν του Ryu, του Ken, του δάσκαλου τους Gouken, αλλά και του αδερφού του, τον Akuma/Gouki. Στην ουσία πρόκειται για μία μεταφορά της ιστορίας τους από τα παιχνίδια Street Fighter Alpha.

4. Οι κινήσεις που κάνουν οι χαρακτήρες, από τις απλές μπουνιές και κλωτσιές, μέχρι θρυλικές κινήσεις όπως Hadoken και Shoryuken, είναι απευθείας παρμένες από το παιχνίδι και ενσωματωμένες στις πολύ καλές χορογραφίες μάχης.

5. Παρόλο που μιλάμε για μία μεταφορά παιχνιδιού fighting, υπάρχει σενάριο και μάλιστα πολύ καλό, με αρκετές δραματικές σκηνές και εξέλιξη χαρακτήρων, κάτι που δίνει βάθος και προσθέτει στο συνολικό αποτέλεσμα, κάνοντας ταυτόχρονα τους αγαπημένους μας χαρακτήρες πολύ πιο ανθρώπινους.

6. Υπάρχουν πολλά easter eggs και μερικές guest εμφανίσεις που θα σας κάνουν να χαρείτε ιδιαίτερα (παρακολουθήστε την σκηνή όπου ο Ryu και ο Ken πάνε στο μπαρ και καταλήγουν να παίζουν ξύλο και δείτε ποιός είναι ο διοργανωτής για παράδειγμα).

7. Τα εφέ είναι πολύ καλά και το CG χρησιμοποιείται μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο. Έτσι επιτυγχάνεται μία πολύ πιο ρεαλιστική, αλλά όχι λειψή απεικόνιση των διάφορων κινήσεων.

8. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η πιστότητα στο πρωτότυπο υλικό είναι κάτι παραπάνω από φανερή από τα σκηνικά και τα κοστούμια, μέχρι τον τρόπο κίνησης των χαρακτήρων και το πολεμικό τους στυλ.

9. Έχει τον καλύτερο live-action Akuma που έχετε δεί ποτέ. Και ναι, κάνει και το Shun Goku Satsu (Raging Demon)!

10. Χωρίς υπερβολές, πρόκειται απλά για την καλύτερη μεταφορά από videogame σε live-action που υπάρχει. Είναι must-see, όχι μόνο για τους οπαδούς του SF και των fighting games, αλλά και για όλους τους gamers.

Ξεκινήστε να βλέπετε την σειρά στο Machinima Channel (όπου ανέβηκαν όλα τα επεισόδια μέσα στον Μάιο) ή χαζέψτε το πρώτο επεισόδιο πιο κάτω!

The post Street Fighter: Assassin’s Fist: 10 λόγοι για να το δείτε! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα