Νέα micro-console από την Razer!

Η Razer έχει συνδέσει το όνομα της με δεκάδες πρωτοποριακά gaming προϊόντα, τα οποία συνδυάζουν δυνατότητες αλλά και ιδιαίτερο design. Τώρα η γνωστή εταιρεία αναμένεται να περάσει σε ένα νέο πεδίο, αυτό των micro-consoles, ενώνοντας μάλιστα τις δυνάμεις της με την Google.

Στο πλαίσιο του Google

I/O event, η Google παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό την πλατφόρμα του Android TV, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την όχι και τόσο πετυχημένη Google TV. Βασική λειτουργία της Android TV είναι το streaming ψυχαγωγικού content, όπως ταινίες, μουσική και φυσικά Android games. Μέσα στην χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσουν μία σειρά από τηλεοπτικές συσκευές, οι οποίες θα έρχονται με ενσωματωμένη υποστήριξη για τη νέα πλατφόρμα, ωστόσο η Razer πρόκειται να δημιουργήσει τη δική της set-top box πρόταση, η οποία θα είναι στην ουσία μία μίνι-κονσόλα, που θα συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση και θα στηρίζεται στο Android TV. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας, η micro-console της Razer (που ακόμη δεν έχει αποκτήσει το επίσημο όνομα της) θα προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο, όπως ταινίες, μουσική και άλλου είδους εφαρμογές, αλλά περισσότερο θα εστιάζει στο gaming.

Η Razer παρόλο που αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω στο εν λόγω set-top box, ωστόσο δεν ανέφερε τίποτα αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής. Πάντως, το πιθανότερο είναι η micro-console της Razer να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και ο προσανατολισμός των υπευθύνων της γνωστής εταιρείας είναι να βγει με μία αρκετά προσιτή τιμή. Ίδωμεν…

The post Νέα micro-console από την Razer! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα