Mario Kart 8. Σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων!

To Mario Kart 8, αποδεικνύεται τελικά ως το απόλυτο system seller για το Wii U και πρόκειται αναμφίβολα για τον τίτλο εκείνο, ο οποίος έλειπε εδώ και καιρό από την κονσόλα της Nintendo. Στο πλαίσιο ενός παγκοσμίου meeting των μετόχων της Nintendo, ο general hardware manager της ιαπωνικής εταιρείας, Genyo Takeda ανακοίνωσε

ότι το Mario Kart 8 έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

O Takeda ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εξαιρετικά μεγάλες πωλήσεις του Mario Kart 8, βοήθησαν ώστε να αυξηθούν κατακόρυφα οι πωλήσεις του Wii U, χωρίς ωστόσο να δηλώσει συγκεκριμένα ποσοτικά στοιχεία. Ως γνωστόν, η πορεία της Nintendo τα τελευταία χρόνια είναι κάκιστη, καθώς το Wii U παρά τον καινοτόμο χαρακτήρα του, τελικά δεν έχει βρει τα ερείσματα στην αγορά και δεν έχει καταφέρει να πείσει. Ειδικότερα, τον Μάρτιο του 2014 η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Wii U είχε πουλήσει περίπου 6.17 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, το οποίο είναι σαφώς πολύ πιο κάτω από τις προβλέψεις του ιαπωνικό κολοσσού του gaming. Ωστόσο, εάν αναλογιστούμε ότι έχουν πουληθεί 6 εκατομμύρια κονσόλες Wii U και το Martio Kart 8 έχει πιάσει αυτή τη στιγμή 2 εκατομμύρια πωλήσεις, τότε σχεδόν 1 στους 3 Wii U users έχουν αγοράσει το Mario Kart 8.

Σίγουρα, το Mario Kart 8 αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, όμως θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από την μεριά της Nintendo για να μπορέσει να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί!

The post Mario Kart 8. Σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα