Οι τυχεροί του 4ου διαγωνισμού Hearthstone: Heroes of Warcraft

Τριάντα κλειδιά δεν είναι και λίγα. Κάναμε λοιπόν την κλήρωση και κληρώσαμε 30 κλειδιά για την κλειστή beta του Hearthstone: Heroes of Warcraft. Τα 20 τα δώσαμε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, ενώ τα υπόλοιπα 10 μέσα από το site. Η λίστα με τα ονόματα των τριάντα τυχερών λοιπόν είναι η εξής:

Μέσω Facebook:Kron
KwstantinosJohn BougatzelisNikos TepeloglouChristos PapadopoulosXrysostomos MpakourasPanayotis AthanasiadisAlfonso Arroyo HernándezElli KontouStefanos RapposJohnny LoveΓιώργος ΠαπαδόπουλοςTolis BellosLabros ManousosJohn HiridisKonstantinos NikopoulosAlex MinotosChris BletsasStardelis KonstantinosVasilis PaxinosSpyros SimonetisΜέσω gameslife:ΚωσταζmrkapotaaaDarciousiliasdoomixDimitrisGavrοsidisJorjtakisΓιαννάκηςTheo

Αν είσαι ένας από τους τυχερούς του Facebook, ο Στέφανος Αναγνώστου θα σου στείλει μήνυμα μέσω Facebook (αν δεν το λάβεις κοίτα και στα «Άλλα» στα εισερχόμενα, αλλιώς επικοινώνησε με τη σελίδα μας). Αν είσαι ένας από τους νικητές μέσω του gameslife, τότε ρίξε μια ματιά στο email που δήλωσες όταν πήρες μέρος στον διαγωνισμό και σύντομα θα βρεις τον κωδικό εκεί. Αν πήρες μέρος με τον λογαριασμό σου από το Facebook, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις το email που έχεις δώσει στο Facebook.

Αν δεν σου έκατσε Hearthstone, παίζει The Last of Us και μια ωραιότατη τριπλέτα από το Steam…

Keywords
Τυχαία Θέματα