Ο Professor Layton έρχεται στο 3DS με πάνω από 500 γρίφους

Έχεις 3DS και σου αρέσουν τα puzzle παιχνίδια με γρίφους; Πανέμορφα! Ο Professor Layton επιστρέφει στη φορητή κονσόλα της Nintendo και φέρνει μαζί του πάνω από 500 γρίφους, σπαζοκεφαλιές και αινίγματα. Οι 150 συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι από την αρχή, ενώ άλλοι 365 γίνονται διαθέσιμοι καθημερινά ως «Daily Puzzles».

Το παιχνίδι λέγεται Professor Layton and the Azran Legacy και κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το

3DS. Πρόκειται για το έκτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο δεν θα βρεθείς πελαγωμένος ακόμα κι αν είναι η πρώτη σου επαφή με το παιχνίδι. Ένα γράμμα από έναν φημισμένο αρχαιολόγο που περιγράφει την ανακάλυψη ενός κοριτσιού παγιδευμένου μέσα σε πάγο, φτάνει στα χέρια του Professor Layton, ο οποίος σπεύδει να το ελευθερώσει. Δυστυχώς, ένας καταχθόνιος οργανισμός με όνομα Targent θα απαγάγει το κορίτσι και έτσι η δουλειά του Professor Layton δεν είναι πλέον τόσο εύκολη.

Αν ψήνεσαι λοιπόν να το τσιμπήσεις, κάν’ το μέσα από την ιστοσελίδα της Nortec, μιας κι αν είσαι από τους πρώτους θα πάρεις δώρο και ένα δερμάτινο πορτοφόλι με ανάγλυφο λογότυπο του Professor Layton. Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και το δώρο του μπορείς να μάθεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα