Συνέντευξη: Αμαρυλλίς @ i-TECH4u

Στις «διαταγές» της!

Η Αμαρυλλίς είναι από τις πλέον εντυπωσιακές ερμηνεύτριες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο μουσικό προσκήνιο. Διαθέτει μία καταπληκτική φωνή, έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και φέτος είμαστε στις «Διαταγές» της, όπως είναι και η τελευταία της μεγάλη επιτυχία με την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη. Την εντοπίσαμε και την ρωτήσαμε για τεχνολογία αλλά και για μουσική.

Αμαρυλλίς, σε καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσω του i-TECH4u. Να ρωτήσω

ποια είναι η σχέση σου με την τεχνολογία;

Καλώς σας βρίσκω! Θα μπορούσα να πω ότι η σχέση μου με τα social είναι αρκετά καλή!

Ενημερώνεσαι καθόλου για τα τεχνολογικά νέα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ενημερώνομαι συχνά…

Όλοι μας σχεδόν μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο χωρίς να χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη. Εσύ έχετε υποκύψει ποτέ;

Ναι, έχει τύχει να επενδύσω σε ένα gadget λόγω ενθουσιασμού.

Έχεις smartphone και αν ναι χρησιμοποιείς κάποιο application ιδιαίτερα;

Ναι έχω και κυρίως τα applications που έχω αφορούν στην ενημέρωση, μουσική και όχι μόνο.

Να μιλήσουμε και για τη μουσική αφού είναι το βασικό μας ζητούμενο. Διάβασα κάπου ότι ο αρχικός σου προσανατολισμός ήταν να γίνεις γιατρός. Πώς προέκυψε η μουσική;

Η μουσική υπήρχε στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία! Τραγουδούσα συνεχώς από τις χορωδίες στο σχολείο μέχρι τα νυχτερινά κέντρα που έπαιζε ως μουσικός ο μεγάλος μου αδερφός! Επαγγελματικά η πρόταση έγινε από έναν επιχειρηματία που έτυχε να είναι και οικογενειακός φίλος.

Η πρώτη σου επαφή με το τραγούδι είναι μέσα από ζωντανές εμφανίσεις πλάι σε γνωστά ονόματα και σε πολύ μικρή ηλικία. Πώς έγινε η αρχή;

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με σπουδαίους καλλιτέχνες από τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα. Εκτός από την τύχη με βοήθησε το πείσμα μου και το πάθος μου για τη μουσική!

Δισκογραφικά σε βλέπουμε για πρώτη φορά μέσα από το σχήμα των EXIS με το κομμάτι «Είναι Η Πρώτη Φορά». Πώς ήταν αυτή η πρώτη εμπειρία;

Πολύ γλυκιά. Έχω να θυμάμαι τα καλύτερα! Αν και δεν ήμουν σε θέση τότε λόγω απειρίας να γνωρίζω ποια είμαι καλλιτεχνικά και τι επιλογές θα ήθελα να κάνω.

Μετά για κάποιο χρονικό διάστημα δισκογραφική σιγή και φτάνουμε στο 2007 όπου και κυκλοφορεί η πρώτη σου προσωπική δισκογραφική δουλειά «Θετική Ενέργεια». Ικανοποιημένη από αυτή την αρχή;

Ήταν μια όμορφη συνεργασία με την παρότρυνση της τότε διευθύντριας της δισκογραφικής εταιρίας, της κας. Παυλάτου.

Και την επόμενη χρονιά νέο άλμπουμ το «Είμαστε Ένα». Και πάλι ακούστηκαν αρκετά κομμάτια από αυτό, αλλά με το «Γιατί Δεν Παντρευόμαστε» να ξεχωρίζει.

Ακριβώς! Ένα τραγούδι με σκωπτική διάθεση.

Και ανάμεσα στις κυκλοφορίες και εμφάνιση στο «Just The Two Of Us». Το διασκέδασες;

Ναι! Το διασκέδασα πολύ! Ήταν μία υπέροχη εμπειρία το «Just The Two Of Us».

Φέτος σε νέα δισκογραφική στέγη με ένα νέο single, «Διαταγές» με την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Με τον Παντελή γνωριζόμασταν για αρκετό διάστημα, οπότε προέκυψε πολύ φυσικά! Έγραψε τις «Διαταγές», μου τις έστειλε με μία κιθάρα και τη φωνή του και τη συνέχεια την ξέρετε! Είναι μία συνεργασία σταθμός και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Όπως επίσης ευχαριστώ και τη δισκογραφική μου εταιρεία, Minos Emi για τη στήριξη και την αγάπη που τόσο απλόχερα μου έδωσε! Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, να νιώθεις ασφαλής με τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό και αισθάνομαι πολύ τυχερή που η Minos ευθύνεται γι’ αυτό.

Έχεις καιρό να μας παρουσιάσεις μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Υπάρχουν σκέψεις για κάτι στο άμεσο μέλλον;

Βρισκόμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με τους άμεσα συνεργάτες της εταιρείας μου για το δισκογραφικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα επέλθει και ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά!

Το χειμώνα που θα σε δούμε;

Δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο ακόμη για το που θα βρίσκομαι αυτή τη σεζόν.

Προσωπικά τι μουσική σου αρέσει να ακούς;

Ακούω διάφορα είδη αλλά η instrumental μουσική με χαλαρώνει πολύ!

Γενικά η οικονομική κρίση βασανίζει όλους μας. Ποια συμβουλή εσύ θα έδινες στον κόσμο;

Δεν συμβουλεύω απλά, εύχομαι να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και να δούμε την κρίση ως κινητήρια δύναμη για να ορθοποδήσουμε με σωστές επιλογές πλέον!

Που μπορεί να σε βρει κανείς διαδικτυακά;

Όλα μου τα νέα αναρτώνται στην επίσημη σελίδα μου στο Facebook, AmaryllisOfficial, όπως και στο Twitter @Amarillis81 και για όσους τους αρέσει η φωτογραφία, μπορούν να με βρουν και στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα