Wii U Panorama View

Όλοι μας θέλουμε διακοπές. Να επισκεφθούμε ξένες χώρες, να λάβουμε μέρος σε τοπικές γιορτές αλλά και στην καθημερινή ζωή των κατοίκων. Υπάρχει όμως το απαιτούμενο budget; Η Nintendo μας «λύνει τα χέρια», με μια εφαρμογή στο Wii U που πραγματοποιεί τις επιθυμίες μας αυτές.

Ο λόγος γίνεται για το Wii U Panorama View. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για

ένα video playback, αλλά με ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό. Αφού λοιπόν ανοίξεις την εφαρμογή και ακολουθήσεις τις οδηγίες, θα “χεις την ευκαιρία να δεις πόλεις, γιορτές και πανηγύρια από άλλες χώρες. Το φανταστικό είναι ότι μπορείς να τα δεις κυριολεκτικά από όποια οπτική γωνία θες! Γυρίζοντας το Gamepad του Wii U μπορείς να κοιτάξεις τριγύρω σου ή ακόμα και πίσω σου, ενώ χρησιμοποιώντας το γυροσκόπιο έχεις θέαση 360 μοιρών!



Εμείς δοκιμάσαμε την Tokyo Japan έκδοση και ανεβήκαμε σε μια άμαξα (την οποία μάλιστα τη τραβούσε άνθρωπος) και μοιραστήκαμε τη θέση μας με δύο γυναίκες (εικονικές πάντα, έτσι; :P). Στη συνέχεια βολτάραμε σε έναν τεράστιο κήπο.

Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις με διαφορετικά μέρη για να επισκεφτείς. Μερικά από αυτά είναι η παρέλαση του Ρίο Ντε Τζανέιρο, βόλτα με διώροφο λεωφορείο στη Βρετανία και πτήση ενός πτηνού από πρώτο πρόσωπο. Το Wii U Panorama View θα το βρεις στο eShop του Wii U και η κάθε διαδρομή κοστίζει γύρω στα 2€.

Keywords
Τυχαία Θέματα