iPhone 5S & 5C από 25 Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Λανσάρισμα σε περισσότερες από 25 νέες χώρες.

Τελικά οι Έλληνες fans της Apple δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ. Τα νέα iPhone θα λανσαριστούν στην ελληνική αγορά τη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου –ότι πρέπει δηλαδή για να έχεις στα χέρια σου το νέο σου «παιχνίδι» για το τριήμερο της 28ης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των συσκευών, που εκτιμούμε ότι θα κινηθούν στα περσινά (ίσως

και λίγο υψηλότερα) επίπεδα. Ακολουθούν τα δελτία τύπου των COSMOTE και Vodafone –και εμείς θα επανέλθουμε όταν έχουμε νεότερα για τις τιμές των δύο smartphones.

Δελτίο Τύπου COSMOTE

Τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και 5C θα διατεθούν στην Ελλάδα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Τα νέα μοντέλα της Apple θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTECOSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Και τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G, που πρώτη προσέφερε στην Ελλάδα η COSMOTE βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών της στο mobile internet.

Stay tuned with COSMOTE!

Δελτίο Τύπου Vodafone

Η Vodafone φέρνει τα νέα iPhone 5S και 5C στις 25 Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση των νέων iPhone 5S και 5C στην Ελλάδα, στις 25 Οκτωβρίου 2013. Μέσα από τα καταστήματα Vodafone, όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν και τα δύο νέα μοντέλα και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C, θα μπορούν πολύ σύντομα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο vodafone.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα