Έρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις στο Facebook και Facebook Messenger για το iOS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac η Facebook ετοιμάζει νέες μεγάλες αναβαθμίσεις στις εφαρμογές της για iPhone και iPad. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει το Graph Search στην εφαρμογή Facebook [iTunes link] αλλά και μια νέα

έκδοση του Facebook Messenger [iTunes link] για την οποία δοκιμάζονται μέχρι στιγμής δύο ενδεχόμενα. Η πρώτη έκδοση μοιάζει αρκετά με την εφαρμογή Messages που υπάρχει προ-εγκατεστημένη στο iOS με πράσινα στοιχεία. Η δεύτερη έκδοση, και πιο πιθανή να κυκλοφορήσει, βασίζεται στο λευκό και ταιριάζει καλύτερα με τον γενικότερο σχεδιασμό του iOS 7 χωρίς τα μπλε στοιχεία της νέας εφαρμογής του Facebook.

H νέα έκδοση του Messenger θα περιλαμβάνει tabs για active/recent chats, επαφές και ρυθμίσεις στο κάτω μέρος και θα ζητά πρόσβαση στις Επαφές σας για να βρει χρήστες που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσα από την εφαρμογή. Το εικονίδιο της εφαρμογής κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από ένα μπλε chat bubble σε λευκό φόντο.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Greg Novick, επικεφαλής του σχεδιασμού της νέας εφαρμογής του Facebook και πρώην μηχανικός της Apple υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του λογισμικού στο πρώτο iPhone, φαίνεται ότι επιστρέφει στην Apple αναλαμβάνοντας άγνωστα μέχρι στιγμής καθήκοντα.

[via 9to5Mac]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΈρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις στο Facebook και Facebook Messenger για το iOS

Σχετικά άρθρα:

The Incident: Κατέβασέ το τώρα, εντελώς δωρεάν!Star Wars Pinball: Κατέβασέ το ΔΩΡΕΑΝ!2K Drive: Διαθέσιμο -αποκλειστικά- στο App store
Keywords
Τυχαία Θέματα