Μία κίνηση ανθρωπιάς από τους δημιουργούς του Witcher 3!

Όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, τα video games μπορούν να λειτουργήσουν και για θεραπευτικούς λόγους. Πολλοί ασθενείς που έχουν χτυπηθεί από σοβαρότατες ασθένειες συνηθίζουν να ασχολούνται με τα αγαπημένα τους παιχνίδια, σε μία προσπάθεια να βελτιώσουν τη ψυχολογία τους. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση του Nick, ενός φανατικού φίλου του Witcher…

Ο Nick

πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, όπου σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, υποφέρει από εντονότατες ημικρανίες. Ο πόνος είναι αφόρητος και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει θεραπεία, παρά μόνο ένα ισχυρό κοκτέιλ από παυσίπονα, το οποίο το μόνο που κάνουν είναι να του απαλύνουν τον πόνο για σύντομο χρονικό διάστημα. Επειδή όμως τα παυσίπονα αυτά του προκαλούσαν εντονότατες παρενέργειες, ο Nick ύστερα από καιρό στράφηκε σε άλλες διεξόδους για να μπορέσει να ξεχαστεί από τους συνεχείς πόνους, άλλοτε διαβάζοντας λογοτεχνικά βιβλία και άλλοτε παίζοντας videogames. Μάλιστα, τα games που τον βοηθούν περισσότερο στην περίπτωση του, είναι αυτά που διακρίνονται για τον μεγάλο open-world κόσμο τους, για αυτό και ο τίτλος που πραγματικά αγάπησε περισσότερο ήταν το The Witcher 2: Assassins of Kings. O Nick μια μέρα αποφάσισε να στείλει ένα e-mail στους developers της CD Projekt Red και να τους ευχαριστήσει που δημιούργησαν ένα game, το οποίο τον βοήθησε στο πρόβλημα του. Οι υπεύθυνοι του studio, όμως δεν έμειναν σε μία απλή επικοινωνία με το Nick, αλλά φρόντισαν να του στείλουν keys για την beta του Witcher Adventure Game, όπως επίσης κωδικούς για το comic book του Witcher.

Ωστόσο, η πραγματική έκπληξη ήρθε μερικές μέρες αργότερα όταν ένα e-mail από την ίδια την CD Projekt Red ρωτούσε τον Nick εάν θα επιθυμούσε η μορφή του να συμπεριληφθεί ως NPC στο Witcher 3: The Wild Hunt! Μάλιστα, οι developers του παιχνιδιού δημιούργησαν δύο non-playable χαρακτήρες, τον Nick the Villager και τον Nick the Armor Craftsman (όπου βέβαια είναι άγνωστο εάν και οι δύο θα βρίσκονται στην τελική έκδοση του παιχνιδιού)! Και οι δύο χαρακτήρες έχουν τη μορφή του Nick, αν και όπως τόνισε και ο ίδιος περιχαρής είναι λιγάκι πιο… ψηλός! Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι μία μοναδική κίνηση ανθρωπιάς από τη CD Projekt Red, που αποδεικνύει ότι τα video games είναι κάτι πολύ ανώτερο από ένα απλό σκότωμα χρόνου… Ένα μεγάλο Respect απλά!

The post Μία κίνηση ανθρωπιάς από τους δημιουργούς του Witcher 3! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα