PlayStation Vue

Νέα υπηρεσία προβολής τηλεοπτικών εκπομπών σε PS3 και PS4.

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Vue, μια υπηρεσία προβολής τηλεοπτικών εκπομπών που θα ξεκινήσει αρχικά στην Αμερική.

Θα σας επιτρέπει να δείτε είτε live τηλεόραση, είτε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, χωρίς να χρειάζεστε οποιοδήποτε καλώδιο κεραίας ή κωδικοποιητή.

Οι Αμερικανοί θα απολαύσουν για αρχή 75 κανάλια. Η Sony δεν ανακοίνωσε το κόστος συνδρομής της υπηρεσίας όπως και το πότε και αν θα το δούμε στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στις δυνατότητες του PlayStation Vue θα συγκαταλέγεται και το tag σε εκπομπές που σας αρέσουν, ώστε να μπορείτε π.χ. αργότερα να δείτε όλα τα επεισόδιά τους. Με βάση τα Likes σας θα υπάρχουν επίσης προτεινόμενα βίντεο.

Πρόκειται πάντως για την πρώτη εφαρμογή τέτοιου είδους σε κονσόλα της Sony, κάτι που βλέπαμε έως τώρα μόνο στις κονσόλες Xbox της Microsoft. Μάλιστα εκτός απ' το PS4 θα είναι διαθέσιμη και στο PS3.

Η beta του PlayStation Vue θα ξεκινήσει για επιλεγμένους Αμερικανούς χρήστες μέσα στο μήνα και θα προβληθεί στη χώρα τους το 2015. Όσοι έχετε Αμερικάνικο account τσεκάρετε τα emails σας, αν και είναι κάπως αμφίβολο για το αν θα καταφέρετε να την κάνετε να λειτουργήσει στην κονσόλα σας.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις τελευταίες ειδήσεις για PS4 και PS3. Συζητήστε περισσότερα για το PSN στο PlayStation Network topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα