Μαϊμού «made in China» game αντιγράφει το PUBG και… σκορπάει το γέλιο!

To PlayerUnknown’s BattleGrounds (ή PUBG για του «μυημένους») όσο περνάει ο καιρός εξελίσσεται σε ένα μοναδικό φαινόμενο που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή της gaming community (ενδεικτικό είναι ότι οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες από το release του). Όπως αντιλαμβάνεστε πολλοί θα είναι εκείνοι που θα επιχειρήσουν να «μιμηθούν» την επιτυχία του συγκεκριμένου multiplayer battle royale τίτλου της Bluehole, όμως

από ότι φαίνεται υπάρχουν και κάποιοι που δεν αρκούνται σε μία απλή «μίμηση» (που ενδεχομένως να έχει και εποικοδομητικά αποτελέσματα), αλλά δεν διστάζουν να δημιουργήσουν ακόμη και ένα κάκιστο… αντίγραφο.

Η εταιρεία ανάπτυξης NetEase από την Κίνα, για κάποιο λόγο δημιούργησε ένα Terminator 2 mobile game (άλλο περίεργο αυτό), το οποίο από ότι φαίνεται έχει χρησιμοποιήσει (παρανόμως εννοείται) όλα τα assets του PUBG. Όπως θα διαπιστώσετε και από τις εικόνες που ακολουθούν μιλάμε για το απόλυτο rip-off, όπου οι αθεόφοβοι Κινέζοι developers έχουν μεταφέρει σχεδόν αυτούσια τόσο σκηνές που σχετίζονται με το gameplay. ενώ παράλληλα έχουν αντιγράψει (χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής) τόσο το User Interface αλλά και την inventory screen (το οποίο όπως θα διαπιστώσετε μιλάμε για carbon της οθόνης του PUBG). Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και έναν T-800 στην εισαγωγική οθόνη, έτσι για να δέσει… το γλυκό. Μιλάμε δηλαδή για μία state-of-the-art «μαϊμουδιά» που μπορεί να σκορπάει το γέλιο, αλλά σίγουρα θα εκνευρίσει τους δημιουργούς του PUBG.

The post Μαϊμού «made in China» game αντιγράφει το PUBG και… σκορπάει το γέλιο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα