ΦΗΜΗ: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το remake του Silent Hill 2

Αρκετές είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι οποίες αποκαλύπτουν την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο remake του Silent Hill 2 της Bloober Team. Στο δεύτερο μισό του 2022, η Konami είχε ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει ένα remake του Silent Hill 2, το οποίο θεωρείται ευρέως ένα από τα καλύτερα survival-horror παιχνίδια όλων των εποχών. Από τη στιγμή αυτής της ανακοίνωσης, όμως, η Konami

δεν έχει δώσει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα μπορούσε πραγματικά να κυκλοφορήσει αυτό το remake. Τώρα, αν πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα, φαίνεται ότι η άφιξη του Silent Hill 2 είναι κοντά.

Σύμφωνα με το PC Game Benchmark, το Silent Hill 2 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος στις 21 Μαρτίου. Δεν είναι γνωστό από πού προήλθε αυτή η ημερομηνία, αλλά είναι η πρώτη καταχώρηση για το Silent Hill 2 που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ημέρα κυκλοφορίας. Η ίδια η Konami δεν έχει αποκαλύψει ούτε καν το παράθυρο κυκλοφορίας για το remake, αναφέροντας απλώς ότι είναι στα σκαριά τόσο για PlayStation 5 όσο και για PC.

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silent Hill 2 θα μπορούσε να έχει μια βάση είναι ότι διάφορες σελίδες online προπαραγγελίας για το παιχνίδι έχουν ενημερωθεί τις τελευταίες ημέρες. Ως εκ τούτου, υπάρχει πιθανότητα αυτή η ημερομηνία να έχει διαρρεύσει λίγο πριν από μια επίσημη ανακοίνωση από την Konami. Μέχρι όμως η εταιρεία να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το SH2 επίσημα, οι fans θα πρέπει να κρατούν προς το παρόν μικρό “καλάθι”.

The post ΦΗΜΗ: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το remake του Silent Hill 2 appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα