Είναι γεγονός! Έρχεται DLC και sequel για το Lies of P

Το Lies of P αποτέλεσε έναν τίτλο που κατάφερε να αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέσα στο 2023. Οι fans “αγκάλιασαν” τη σκοτεινή εκδοχή του Πινόκιο, γεγονός που αποδείχτηκε περίτρανα και από τις πωλήσεις. Τα νέα από αυτό το “μέτωπο” είναι θετικά. Δεν έχουμε μόνο DLC, αλλά και sequel, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα.

Πιο αναλυτικά, ο director του Lies

of P, ο Ji Won Choi, πρόσφερε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο DLC του παιχνιδιού και επιβεβαίωσε ότι ένα sequel είναι καθοδόν. Σε ένα βίντεο, ο Choi ευχαρίστησε την κοινότητα για τις πωλήσεις του 1 εκατομμυρίου και παρείχε μια σύντομη ενημέρωση για το μέλλον του τίτλου.

“Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη του DLC και του sequel”, ανέφερε.

Ενώ το DLC είχε ήδη αποκαλυφθεί στους fans, δεν είχε υπάρξει μέχρι σήμερα κάποια επίσημη ενημέρωση για το Lies of P 2. Όπως είναι φυσικό, οι gamers έχουν ήδη κάνει τις εικασίες τους για το που θα μπορούσε να επικεντρωθεί το sequel, με βάση κάποια υπονοούμενα στο τέλος του παιχνιδιού. Όσο για το DLC, ο Choi μοιράστηκε screenshots, τα οποία δείχνουν τον κύριο χαρακτήρα στη θάλασσα σε ένα τεράστιο πλοίο. «Μπορώ να σας υποσχεθώ ένα πράγμα», είπε. «Αυτό που μόλις σας έδειξα είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου».

The post Είναι γεγονός! Έρχεται DLC και sequel για το Lies of P appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα