Worldsoul Saga: 3 expansion του WoW ανακοινώθηκαν στο BlizzCon

Το World of Warcraft αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά franchise της Activision Blizzard. Οι fans, ως είθισται, ανέμεναν την ανακοίνωση για το νέο expansion στο πλαίσιο του ετήσιου BlizzCon, αυτή τη χρονιά όμως τους περίμενε μια έκπληξη.

Η εταιρεία,

η οποία πλέον περνά κάτω από την “ομπρέλα” της Microsoft, ανακοίνωσε ένα ολόκληρο “Worldsoul Saga”, το οποίο αφορά τα επόμενα τρία expansions του δημοφιλούς MMORPG. Πρόκειται για τα «The War Within», «Midnight» και «The Last Titan».

Όπως έγινε γνωστό, οι επεκτάσεις θα τοποθετηθούν σε γνώριμα σημεία του Azeroth. Τα γεγονότα όμως είναι αυτά που θα κάνουν τη… διαφορά. Το War Within λαμβάνει χώρα σε σπήλαια που κατοικούνται από την Nerubian Empire. Το σπαθί που ο Sargeras έχει βυθίσει βαθιά στο Azeroth κατά τη διάρκεια των γεγονότων της Λεγεώνας έχει προκαλέσει κάποιο είδος αντίδρασης, που περιλαμβάνει μια μυστηριώδη φωνή. Το Midnight συνδέεται με το Void που έρχεται σε σύγκρουση με τις δυνάμεις του Φωτός και εστιάζει στους Old Gods.

Τέλος, το The Last Titan είναι το expansion που αποκαλύπτει τα μυστικά των Τιτάνων, γιγαντιαίων θεματοφυλάκων ευθυγραμμισμένων με το Τάγμα που ήταν θεϊκές φιγούρες στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του World of Warcraft. Είναι ενδιαφέρον ότι γνωρίζουμε ότι οι Τιτάνες είναι σφραγισμένοι με τον αγαπημένο χαρακτήρα των fans Illidan, οπότε υπάρχει αρκετός χώρος για εικασίες σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί το τέλος του Saga.

Το War Within θα κυκλοφορήσει το 2024, με νέα features όπως Delves και Warbands, dynamic flying για old mounts και νέες underground ζώνες για εξερεύνηση.

The post Worldsoul Saga: 3 expansion του WoW ανακοινώθηκαν στο BlizzCon appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα