Υπό ανάπτυξη ταινία Bloodborne

Πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2019, η Sony δημιούργησε την PlayStation Productions, μια θυγατρική που επικεντρώνεται στην προσαρμογή των video games της εταιρείας για τις ανάγκες άλλων μέσων. Από τότε, έχουμε δει επιτυχημένες μεταφορές στη μεγάλη και μικρή οθόνη

όπως τα The Uncharted. The Last of Us, Twisted Metal και Gran Turismo.

Σύμγωνα με τις τελευταίες φήμες, μια ταινία Bloodborne βρίσκεται αυτή την περίοδο υπό ανάπτυξη. Όπως ανέφερε ο insider Daniel Richtman, που επικεντρώνεται στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία, μια κινηματογραφική προσαρμογή του πολυαγαπημένου Bloodborne της FromSoftware βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά, δημοσιεύοντας λεπτομέρειες στη σελίδα Patreon. Σύμφωνα με τον Richtman, την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Lorenzo Di Bonaventura και το σενάριο ο Darren Lemke. Ο Di Bonaventura έχει μακρά θητεία στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία και βοήθησε να έρθουν στο φως πολλά franchise, συμπεριλαμβανομένων των Transformers και G.I. Joe, ενώ συμμετείχε επίσης στη δημιουργία των franchise ταινιών The Matrix και Harry Potter. Ο Darren Lemke εν τω μεταξύ είναι γνωστός για τη δουλειά του στο Shrek Forever After, Goosebumps του 2015, Shazam κ.α.

Σύμφωνα με τον Richtman, η επίσημη σύνοψη για το Bloodborne έχει ως εξής: “Το Bloodborne ακολουθεί έναν κυνηγό στην ετοιμόρροπη γοτθική, εμπνευσμένη από τη βικτοριανή εποχή πόλη Yharnam, οι κάτοικοι της οποίας πάσχουν από μια ασθένεια που μεταδίδεται με το αίμα και μεταμορφώνει τους κατοίκους, που ονομάζονται Yharnamites, σε τρομακτικά θηρία. Προσπαθώντας να βρει την πηγή της πανούκλας, ο παίκτης ξετυλίγει τα μυστήρια της πόλης, ενώ πολεμά θηρία και κοσμικά όντα.

The post Υπό ανάπτυξη ταινία Bloodborne appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα