Warlords of Draenor. Το WoW expansion έρχεται το Νοέμβριο (video)!

Η Blizzard ανακοίνωσε σε ένα ειδικό event που διεξήχθη στο Los Angeles, ότι το πέμπτο expansion στο ιστορικό MMORPG World of Warcraft, θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2014. Μαζί με την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας του expansion, η Blizzard

θέλησε να κάνει ένα μικρό δωράκι στους fans του WoW, αποκαλύπτοντας το opening cinematic του Warlords of Draenor! To νέο expansion του WoW φέρνει στο προσκήνιο τον Garrosh Hellscream, παρουσιάζοντας μία εναλλακτική ιστορική πραγματικότητα στην οποία οι φυλές των Orcs δεν έχουν υποστεί τη δαιμονική επιρροή της Burning Legion!

Tο Warlords of Draenor θα εστιάζει στην continent του Draenor και θα προσφέρει νέες zones, dungeons και ολόφρεσκες περιοχές για PvP. Επίσης μία πολύ σημαντική προσθήκη στον κόσμο του WoW θα αφορά στην αύξηση του level cap (στο 100). Παράλληλα, οι gamers του World of Warcraft που θα προχωρήσουν στην προπαραγγελία του Warlords of Draenor θα αποκτήσουν ένα άμεσο boost στο level 90 για έναν νέο ή ήδη δημιουργημένο χαρακτήρα. Εκτός από τα παραπάνω το νέο expansion του WoW θα προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά, αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των πολυγώνων που φέρουν τα μοντέλα του παιχνιδιού. Τέλος, πέραν της κανονικής έκδοσης αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια digital deluxe edition (με τιμή στα 70 δολάρια), η οποία θα προσφέρει το Dread Raven mount και το Dread Hatchling pet, καθώς επίσης και πολλά άλλα in-game items.

Επειδή ο Νοέμβριος αργεί λίγο ακόμα, εσείς δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το καταπληκτικό και επικό cinematic trailer, αλλά και να διαβάσετε την άποψη μας για την beta του Warlords of Draenor, πατώντας εδώ.

The post Warlords of Draenor. Το WoW expansion έρχεται το Νοέμβριο (video)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα