GAMESCOM 2014: H Sierra επιστρέφει με Geometry Wars & King’s Quest!

Το comeback της ιστορικής Sierra είναι πλέον γεγονός, καθώς τελικά οι υπεύθυνοι της Sierra τήρησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει μέσω του επίσημου site sierra.com, ανακοινώνοντας δύο από τα projects που δουλεύει αυτή τη στιγμή το studio Sierra Games στο πλαίσιο της Gamescom 2014. Συγκεκριμένα, μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να δούμε να επιστρέφουν

τα Geometry Wars και King’s Quest!

To νέο Geometry Wars 3: Dimensions έρχεται από την Lucid Games, μία εταιρεία ανάπτυξης που δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους της Bizarre Creations και όπως άφησαν να εννοηθεί οι υπεύθυνοι της Sierra Games, θα είναι full 3D σε αντίθεση με τα 2D Geometry Wars που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Όσον αφορά την επιστροφή του θρυλικού King’s Quest, ο νέος τίτλος της επικής σειράς θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα King Graham, ο οποίος θα διηγείται τα ηρωικά κατορθώματα του στην εγγονή του. Τα νέα της επανεμφάνισης της Sierra στο προσκήνιο δεν άφησαν ασυγκίνητο και τον ιδρυτή της, Ken Williams, ο οποίος μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης δήλωσε την ικανοποίηση του που η Sierra είναι και πάλι ζωντανή, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ήθελε να δει πως θα αντιδράσουν στο νέο King’s Quest οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που στο παρελθόν είχαν παίξει τους πρώτους τίτλους της δημοφιλούς σειράς.

Αν και οι υπεύθυνοι της Activision δεν αναφέρθηκαν στις πλατφόρμες που θα κάνουν την εμφάνιση τους οι προαναφερθέντες τίτλοι, το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσουν μέσω των υπηρεσιών: Xbox Live, PlayStation Network και Steam. Πρώτο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του το νέο Geometry Wars που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, ενώ το King’s Quest θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2015. Ανυπομονούμε!

The post GAMESCOM 2014: H Sierra επιστρέφει με Geometry Wars & King’s Quest! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα