To Xbox One, τα MKV και η Πειρατεία.

Όχι, δεν είναι ούτε τυχαίος, ούτε παραπλανητικός ο τίτλος, απλά θέλει λίγη φαντασία και διορατικότητα για να ερμηνεύσεις μερικές αποφάσεις και κινήσεις της αγοράς. Το γεγονός είναι ότι το Xbox One, κλείνει το μάτι στο παραδοσιακό φορμάτ «κατεβασμένων» αρχείων από Torrents, τα .MKV αρχεία.

Η ανακοίνωση από τη Microsoft σχετικά με το καινούριο media player

για το Xbox One έχει ως εξής: «Το Media Player είναι ένα νέο app που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν οπτικοακουστικά αρχεία, είτε από ένα USB ή μέσω δικτύου και media server που υποστηρίζει το πρωτόκολο DLNA. Η πρώτη μορφή του app θα υποστηρίζει αρχικά συσκευές USB και αργότερα DLNA. Θα υποστηρίζονται πλέον περισσότερα φορμάτ από το Xbox One, σε σύγκριση με το Xbox 360, όπως MPEG 2TS, GIF με κίνηση και τα MKV, μέχρι το τέλος του έτους».

Το Xbox One λοιπόν, με την native και επίσημη υποστήριξη του συγκεκριμένου φορμάτ, λύνει τα χέρια στους χρήστες που κατεβάζουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αφού μπορούν πλέον εύκολα να βάλουν το .MKV να παίξει στην κονσόλα τους. Το PlayStation 3 αντίστοιχα είχε υπηρεσίες όπως ο Media Server, κάτι που λείπει προς το παρόν από το PS4. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολύ έξυπνοι άνθρωποι που παίρνουν τέτοιες στρατηγικές αποφάσεις. Μια τέτοια μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να κάνει διαφορά… ειδικά αν είσαι ακόλουθος της σημαίας με τη Νεκροκεφαλή!

The post To Xbox One, τα MKV και η Πειρατεία. appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα