To Witcher 3 ευνοεί το Xbox One;

Ενστάσεις, διαμαρτυρίες και παράπονα έχει αποφέρει η ανακοίνωση των περιεχομένων του Witcher 3: Wild Hunt Collector’s Edition για το Xbox One. Και αυτό, γιατί η συλλεκτική έκδοση της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα έχει κάποια πράγματα παραπάνω από τις άλλες εκδόσεις, σε αποκλειστικότητα: δύο πακέτα καρτών για το Gwen (το card game που θα εμπεριέχεται

μέσα στο Witcher 3 ως mini-game) κι έναν υφασμάτινο χάρτη.

Λογικό ήταν να υπάρχουν ενστάσεις από ιδιοκτήτες άλλων format. «Γιατί αυτοί παίρνουν κάτι παραπάνω και εμείς όχι;». Αν και το «παραπάνω» είναι κάτι το πραγματικά ασήμαντο, είναι λογικές κάποιες διαμαρτυρίες. Η CD Projekt RED πάντως (που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη) απάντησε σχετικά, μέσω εκπροσώπου της: «Εμείς εδώ στην CD Projekt RED, βάζουμε τους gamers πάνω από όλα. Οι εκδόσεις των παιχνιδιών σε PC είναι πάντα χωρίς DRM, κάνουμε τα πάντα για να είναι πιο πλούσιες οι συσκευασίες μας (είτε είναι συλλεκτικές, είτε κανονικές) και το τελικό παιχνίδι είναι ίδιο, ανεξάρτητα πλατφόρμας ή έκδοσης. Επίσης, υποσχεθήκαμε ότι δεν θα έχουμε παραπάνω DLC σε καμία πλατφόρμα και αυτό δεν θα αλλάξει. Ό,τι έχουμε υποσχεθεί, το κάνουμε. Μην με παρεξηγείτε, καταλαβαίνω ότι αυτά τα αντικείμενα μπορεί να είναι ποθητά σε κάποιους Witcher fans που θα παίζουν το παιχνίδι σε άλλο φορμάτ. Εμείς όμως δεν προσφέρουμε κάποιο αποκλειστικό DLC ή κάτι που επηρρεάζει το παιχνίδι, οπότε πρέπει να βρίσκουμε άλλους τρόπους για να υποστηρίζουμε τους συνεταίρους μας. Το ίδιο γίνεται σε διάφορες περιπτώσεις ήδη ανά τον κόσμο, με διάφορα εξτρά κόμικ, αφίσες, βιβλία, μενταγιόν, αλλά δεν είχαμε άλλες ενστάσεις εκεί.

Ποιος είναι ο λόγος; Γιατί το κάνουμε αυτό; Χρειαζόμαστε την στήριξη των συνεταίρων για να φέρουμε το παιχνίδι μας σε κάθε γωνιά της γης. Αυτό θα πει καλύτερες πωλήσεις, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που που κάνουμε τα τελευταία 10 χρόνια, να επενδύουμε χρήματα στην δημιουργία ακόμα καλύτερων RPG, χωρίς να ξεχνάμε τις αξίες μας. Αν νομίζετε ότι η προσθήκη δύο πακέτων καρτών και ενός χάρτη στην συλλεκτική του Xbox One, σημαίνει ότι είμαστε προδότες και ότι ξεχνάμε τις υποσχέσεις μας, σίγουρα μας στεναχωρεί αυτό το πράγμα, αλλά η τελική απόφαση είναι πάντοτε δική σας. Και πάλι όμως ελπίζω ότι αυτό που προσφέρουμε είναι μοναδικό και ζητάμε να μας δώσετε μια ευκαιρία. Έχουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα ανακοινώσουμε για το Witcher 3 στους επόμενους μήνες και υπόσχομαι ότι δεν θα απογοητευθείτε (ναι, ναι, έρχονται κι άλλες αποκλειστικότητες».

Ας μην βιαζόμαστε καλύτερα να κρίνουμε καταστάσεις, εξάλλου όντως η CD Projekt RED έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στο τέλος, δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο..

The post To Witcher 3 ευνοεί το Xbox One; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα