100 εκατομμύρια παίκτες η Wargaming!

Η Wargaming, γνωστή για τα World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships, θέλοντας να ευλογήσει τα γένια της, μας έστειλε ένα δελτίο τύπου για να γνωστοποιήσει ένα πολύ σημαντικό milestone: πλέον, έχει συνολικά μαζέψει 100 εκατομμύρια χρήστες, σε όλα τα παιχνίδια και πλατφόρμες όπου δραστηριοποιείται! Φυσικά, από τα 100 αυτά εκατομμύρια, κάποιοι

θα είναι διπλοί λογαριασμοί, κάποιοι ψεύτικοι, αδρανείς, κτλ. Αυτό όμως δεν μειώνει τη μεγάλη επιτυχία της εταιρείας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τα νέα λανσαρίσματα του 2014. Με το World of Tanks Blitz για ταμπλέτες και το World of Tanks: Xbox 360 Edition, είναι πασιφανές ότι υπάρχει επέκταση και ανάπτυξη σε οριζόντιο άξονα.

Αν και η Wargaming έκανε το μεγάλο άνοιγμα στο PC με το World of Tanks, η πρόσφατη δραστηριότητά της την ανεβάζει σε «μεγάλο παίκτη» του multiplatform gaming. Πιο συγκεκριμένα, το World of Tanks: Xbox 360 Edition από μόνο του, έφερε 3,8 εκ. παίκτες από 86 διαφορετικές χώρες, από το λανσάρισμά του τον Φεβρουάριο του 2014. Το World of Tanks Blitz που ανέβηκε τον Ιούνιο, σημείωσε 5 εκ. downloads μέσα στον πρώτο του μήνα, ενώ βρέθηκε στο Top 3 των πιο επιτυχημένων apps του App Store σε 50 χώρες με μέσο όρο βαθμολογίας το 4,5. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Wargaming: ευχόμαστε πάντα τέτοια, καθώς θεωρούμε τα παιχνίδια της από τα πιο «έντιμα» δείγματα του free-to-play χώρου.

The post 100 εκατομμύρια παίκτες η Wargaming! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα