Fighting Videogames photo/video shooting! Έλληνες cosplayers ενωθείτε!

Μετά το περσινό «1ο Αυτόνομο Εξωτερικό Cosplay/Video Photoshooting Θεσσαλονίκης» (η μεγαλύτερη εξωτερική φωτογράφηση Cosplay στη χώρα) και “Naruto Cosplay Photo/Video Shooting” Αθήνας (η μεγαλύτερη εξωτερική φωτογράφηση Cosplay με θέμα το Naruto στην Αθήνα), το 3-man-tag-team επανέρχεται και φέτος, για μία (και μοναδική φορά) σε μία ακόμα εκδήλωση εξωτερικού Photo/Video Shooting!

Την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014, από τις 12:00 έως τις 20:00, οι cosplayers όλης

της χώρας θα μπορούν να μεταμορφωθούν σε ήρωες από τα αγαπημένα τους fighting games. Το event αναμένεται να προσελκύσει τους καλύτερους cosplayers της χώρας και σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι πάρα πολύ μεγάλος και οι συμμετοχές πάρα πολλές, Για αυτό εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή δεν έχετε παρά να μπείτε στο παρακάτω Facebook group: www.facebook.com/events/314279538732606 και να μελετήσετε τους όρους συμμετοχής.

Τo εν λόγω event αναμένεται να υποστηριχθεί από αρκετούς χορηγούς, οι οποίοι θα προσφέρουν μία σειρά από δώρα στους πρώτους νικητές και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε τους διαγωνιζόμενους!

The post Fighting Videogames photo/video shooting! Έλληνες cosplayers ενωθείτε! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα