Pro gamers αποκλείονται από Tekken 7 tournament λόγω στημένου game!

Πρόσφατα είδαμε μια δημοσίευση της Bandai Namco στο Facebook, η οποία αναφέρει τον αποκλεισμό 2 παικτών του Tekken 7 από το London Qualifier του Tekken 7 UK Championship, λόγω υποψίας ότι οι παίκτες έστησαν τα μεταξύ τους matches. Ο λόγος για τους District G | King

Jae και District G | C-Krizzle που θεωρείται ότι συνεννοήθηκαν ώστε να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα του Birmigham Qualifier.

Ο King Jae, από τη μεριά του, απάντησε στην εταιρεία από το Twitter με ένα βίντεο σε δύο μέρη (το μέρος 1 θα το δεις εδώ και το δεύτερο εδώ). Στο βίντεο, σαφώς, αρνείται τέτοιες κατηγορίες και κλείνει λέγοντας ότι δε μπορεί να ασχοληθεί με τέτοιες ανοησίες. Παρ’όλα αυτά, έναν θυμό πρέπει να τον έχει, καθώς έχει δημοσιεύσει περισσότερα tweets από τότε, όπως αυτό, στο οποίο αναφέρει ότι μετανιώνει που ασχολήθηκε με το offline community του Tekken 7 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο χαμούλης συνεχίστηκε και στο reddit (προφανώς, όπου γάμος και χαρά το reddit πρώτο) όπου ένας μεγάλος αριθμός από fans του Tekken και λοιπούς gamers συζητάει για το αν οι παίκτες όντως πήγαν να συνεργαστούν και αν άξιζαν τη μοίρα τους (μπορείς να βρεις τη συζήτηση εδώ). Αν μη τι άλλο, είτε ο αποκλεισμός των παικτών λόγω στησίματος έγινε σωστά, είτε λάθος, σίγουρα οι δύο παίκτες που πήραν τη θέση τους, θα είχαν κάτι να γιορτάσουν!

The post Pro gamers αποκλείονται από Tekken 7 tournament λόγω στημένου game! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα