Η D.Va του Overwatch “μπαίνει” στο Heroes of the Storm!

Όπως γνωρίζεις ήδη, το Heroes of the Storm είναι το crossover “hero brawler” online multiplayer παιχνίδι της Blizzard στο οποίο συνυπάρχουν χαρακτήρες από αγαπημένα games όπως Overwatch, StarCraft, Diablo, The Lost

Vikings αλλά και το Warcraft. Τελευταία προσθήκη στο “cast” του Heroes of the Storm είναι η πασίγνωστη χαρακτήρας του Overwatch, D.Va, η 5η ηρωίδα του παιχνιδιού που παίρνει τη θέση της σε αυτή την crossover μάχη.

Αυτή η προσθήκη είναι κομμάτι του καινούριου patch του Heroes of the Storm, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και είναι σε φάση playtesting από αυτή τη στιγμή και έως και τις 15 Μαΐου. Η D.Va πια κάνει παρέα στους επίσης Overwatch-ιανούς Genji, Tracer, Zarya και Lucio και είναι στο χέρι σου να τη χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Το Public Test Realm σε περιμένει να βρεις όλα τα θετικά και τα αρνητικά της (και να βοηθήσεις να γίνει σύντομα αψεγάδιαστη)!Όλες τις λεπτομέρειες για την ίδια και το patch μπορείς να τις δεις στο επίσημο blog. Με λίγα λόγια, η D.Va είναι το ίδιο διασκεδαστική και γοητευτική όπως είναι και στο Overwatch, ενώ επιπλέον με το εν λόγω patch πολλά bugs και ελαττώματα του Heroes of the Storm έκαναν… φτερά! Η Blizzard ετοίμασε, επίσης, μια μικρή έκπληξη για τους παίκτες του Overwatch που παίζουν και Heroes of the Storm, ένα καινούριο skin το οποίο μπορείς να αποκτήσεις με λίγο gaming περισσότερο (λες και χρειαζόμασταν δικαιολογία)! Περισσότερα για το πώς θα αποκτήσεις το skin μπορείς να δεις στο βίντεο παρακάτω.

The post Η D.Va του Overwatch “μπαίνει” στο Heroes of the Storm! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα