To νέο Assassin’s Creed (κατά 99%) μας ταξιδεύει στην Αίγυπτο και θα ονομάζεται Origins!

Το 2016 ήταν η πρώτη χρόνια ύστερα από χρόνια, όπου δεν είχαμε την κυκλοφορία ενός νέου Assassin’s Creed game, καθώς η Ubisoft προτίμησε να επανασχεδιάσει το επόμενο core game του δημοφιλούς franchise (το «broken» Unity με τα αναρίθμητα bugs και η χαμηλή πτήση του Syndicate, ώθησαν τους developers

προς αυτή την κατεύθυνση). Το 2017 όμως σηματοδοτεί την χρονιά της «μεγάλης επιστροφής», για αυτό και η πρόσφατη διαρροή του νέου Assassin’s Creed game δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση. Σύμφωνα λοιπόν με έναν χρήστη του Reddit που έσκασε την βόμβα και μετά εξαφανίστηκε, σβήνοντας το account του, το νέο Assassin’s θα ονομάζεται Origins (κι όχι Empire όπως ακουγόταν εδώ και καιρό) και το story του θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Αίγυπτο.

Μάλιστα, για να επικυρώσει τα λεγόμενα του, ο συγκεκριμένος χρήστης ανέβασε και ένα screenshot (είναι τραβηγμένο από κάποιο monitor και οπότε δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα) το οποίο δείχνει έναν χαρακτήρα να κατευθύνει ένα είδος ξύλινου πλοιαρίου και παράλληλα ο συγκεκριμένος ήρωας φέρει μία ασπίδα, βέλη και ένα τόξο στη πλάτη του. Οι fans της σειράς θα αναγνωρίσουν ότι η τελευταία φορά που μπορούσαν να κατευθύνουν κάποιο πλοιάριο, ήταν στο Assassin’s Creed 4: Black Flag που κυκλοφόρησε το 2013. Στο ίδιο screenshot (στο άνω αριστερό τμήμα της εικόνας) φαίνεται και το objective της αποστολής το οποίο αναφέρει: « Assassinate the Crocodile – follow Shadya to Khenut’s Villa». Το γεγονός ότι αναφέρεται σε κάποιον «κροκόδειλο», σε συνδυασμό με τα ονόματα που χρησιμοποιούνται είναι εμφανές ότι μας παραπέμπουν στην Αιγυπτιακή εποχή και συγκεκριμένα στην περιοχή του ποταμού Νείλου. Σίγουρα με την E3 2017 να πλησιάζει, το πιθανότερο είναι ότι βρισκόμαστε μία ανάσα από την επίσημη ανακοίνωση του νέου Assassin’s Creed game, για αυτό δεν θα πρέπει να μας προξενεί έκπληξη ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν και άλλες «διαρροές» αυτού του τύπου!

The post To νέο Assassin’s Creed (κατά 99%) μας ταξιδεύει στην Αίγυπτο και θα ονομάζεται Origins! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα