In Win @ Computex 2017: Αυτό είναι το σφαιρικό E-ATX case της με βιομετρικό σύστημα ασφαλείας

Στο booth της In Win, στην έκθεση Computex 2017 η εταιρεία δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλύψει ένα νέο κουτί, το οποίο αναμφισβήτητα μαγνήτισε τα βλέμματα. Ο λόγος, για το In Win WINBOT το οποίο μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο μας. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χυτό ακριλικό, το κουτί χαρακτηρίζεται για το διάφανο κάλυμμα που επιτρέπει στους υποψήφιους αγοραστές του να βλέπουν το εσωτερικό του.

Εκτός από το σφαιρικό

του σχήμα που εντυπωσιάζει, φέρει και ένα βιομετρικό σύστημα ασφαλείας μαζί με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, φωνής, ενώ διαθέτει και ένα interface φωνητικών εντολών. Χρησιμοποιεί πολλαπλές κάμερες για να λάβει μια πολύ καλή άποψη 3D του προσώπου σας, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείτε το χαρακτηριστικό Windows Hello, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάμερες για μερικές selfies.

Παρέχει αρκετό χώρο για μητρικές E-ATX και κάρτες γραφικών ως 33 εκατοστά σε μήκος, CPU coolers ως 17 εκατοστά σε ύψος, ενώ το front-panel φέρει μια θύρα USB 3.1 type-C, τρεις USB 3.0/3.1 type-A και HDA. Οι διαστάσεις του διαμορφώνονται στα 700 mm x 685 mm x 648 mm.

The post In Win @ Computex 2017: Αυτό είναι το σφαιρικό E-ATX case της με βιομετρικό σύστημα ασφαλείας appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα