Thanks for the memories! Η Sony παρήγαγε το τελευταίο της PlayStation 3!

Το PlayStation 3, 11 χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο του gaming (Νοέμβριος 2006 στις Η.Π.Α και Ιαπωνία, Μάρτιο του 2007 στην Ευρώπη), έφτασε η ώρα να περάσει κι επισήμως στην ιστορία, καθώς όπως έγινε γνωστό χθες ήταν η τελευταία μέρα που τα εργοστάσια της Sony παρήγαγαν τον «πατέρα» του PS4.

Το PlayStation 3 δεν τα πήγε κι άσχημα, καθώς κατάφερε να παραμείνει «εν ζωή» για περισσότερα από 3 χρόνια από το launch του PlayStation 4.

Αναμφίβολα, μόνο και μόνο ότι «έζησε» για 11 χρόνια αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, αν και το PlayStation 2 κατάφερε να το ξεπεράσει, καθώς έμεινε στα πράγματα για περίπου 13 χρόνια! Υπολογίζεται ότι το PlayStation 3 μέχρι σήμερα πούλησε περισσότερες από 80 εκατομμύρια units, ισοφαρίζοντας έτσι τον μεγάλο του αντίπαλο: Xbox 360, που έπιασε περίπου τα ίδια νούμερα. Σίγουρα υπήρξαν δεκάδες τίτλοι που έφεραν το PS3 στην κορυφή των προτιμήσεων των gamers, αν και η «κλειστή αρχιτεκτονική» του, ήταν μία από τις αιτίες που δυσκόλεψε σημαντικά το game development. Όπως και να ‘χει και αυτή η κονσόλα της Sony πραγματοποίησε μία άκρως επιτυχημένη πορεία, προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος για το διάδοχο της (PS4) που ήδη μετράει 60 εκατομμύρια units παγκοσμίως (και χωρίς να δείχνει «διάθεση να σταματήσει»). Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις PS3 θα έχεις πάντοτε μία θέση στις καρδιές μας…

The post Thanks for the memories! Η Sony παρήγαγε το τελευταίο της PlayStation 3! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα