Injustice 2: περιεχόμενο από την ταινία Wonder Woman, μαζί με τον Red Hood!

Με την ταινία της Wonder Woman να έρχεται στις αίθουσες της χώρας μας σε λιγότερο από 10 μέρες (και στο εξωτερικό αρκετά νωρίτερα), ήταν αναμενόμενο ότι θα είχαμε κάποιου είδους bonus στο Injustice 2, όπου η Diana Prince παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, θα προστεθεί ένα event, με τίτλο «To End All Wars» στο multiverse mode

του παιχνιδιού. Εκτός αυτού, θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα επιπλέον skin για τη συμπατριώτισσα ηρωίδα, με την εκδοχή της στολής που φοράει στην ταινία, μαζί με της αντίστοιχης σχεδίασης σπαθί και ασπίδα.

Επίσης ανακοινώθηκε ο τελευταίος χαρακτήρας που θα ολοκληρώσει το πρώτο downloadable Fighter Pack για το Injustice 2. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Red Hood, που υπήρξε και ο βασικός «κακός» του Batman Arkham Knight. Το πακέτο συμπληρώνει η Starfire, από το story του Green Lantern, και ο SubZero, από το Mortal Kombat. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία, ούτε τιμή για το Fighter Pack 1, όμως οι κάτοχοι των deluxe και ultimate εκδόσεων θα το παραλάβετε έτσι κι αλλιώς δωρεάν.

The post Injustice 2: περιεχόμενο από την ταινία Wonder Woman, μαζί με τον Red Hood! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα