Humble Jumbo Bundle 2…τσάμπα πράμα!

Άλλο ένα εκπληκτικό πακέτο από το humble bundle μας χτυπάει την πόρτα! Στην χειρότερη περίπτωση (και αν τα οικονομικά σας είναι σε φριχτή κατάσταση), με μόλις ένα δολάριο (0,75 EUR) που είναι το ελάχιστο ποσό δωρεάς, μπορείτε να αγοράσετε τους εξής τρεις τίτλους: Deadlight, Galactic Civilizations II: Ultimate Edition, The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack. Στο GC Ultimate

Edition υπάρχουν τα Dread Lords, Dark Avatar, Twilight of the Arnor. Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε λογαριασμό σε StarDock για να παίξετε. Το Complete Pack του Van Helsing περιλαμβάνει, εκτός από το κανονικό παιχνίδι φυσικά, και τα Blue Blood, Arcane Mechanic και Thaumaturge.

Φυσικά, καλό είναι (όποιος μπορεί) να δώσει κάτι παραπάνω, καθώς τα έσοδα υποστηρίζουν, εκτός από τους developers, τον Ερυθρό Σταυρό (των ΗΠΑ) και το Child’s Play Charity. Αν πληρώσετε πάνω από το μέσο όρο των αγορών (περίπου 6 δολάρια, δηλαδή 4,5 EUR) θα πάρετε και τα εξής: Terraria, The King of Fighters XIII (Steam Edition) και το Crusader Kings II που έρχεται σε πακέτο με τα τρία DLC των Unit Packs. Τέλος, όποιος πληρώσει από 15 δολάρια και πάνω (περίπου 11,2 EUR), αγοράζει (εκτός από όλα τα προηγούμενα, προφανώς) και το Age of Empires Legacy Bundle. To πακέτο αυτό περιέχει το Age of Empires II HD και το Age of Empires III: Complete Collection. Συμπεριλαμβάνεται επίσης το Age of Empires II HD: The Forgotten DLC που προσθέτει πέντε ακόμα έθνη, επτά campaigns και μερικά ακόμα εξτρά.

Σημειώστε ότι 5 στα 7 παιχνίδια παίζουν ΜΟΝΟ σε Windows: Deadlight, Galactic Civilizations II, Terraria, The King of Fighters και Αge of Empires. Το Van Helsing παίζει σε Windows και Mac. Μόνο το Crusader Kings II παίζει σε Win, OS και Linux. Το Humble Bundle υποστηρίζει πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, δίνει ξεχωριστούς κωδικούς για κάθε τίτλο, ενώ μπορείτε μέσω των sliders να καθορίσετε εσείς το ποσοστό που παίρνει κάθε αποδέκτης των χρημάτων (για παράδειγμα, να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο ο developer, ο φιλανθρωπικός φορέας ή το Humble ως διοργανωτής). Περισσότερες πληροφορίες και αγορά των τίτλων, στην σελίδα των μαγικών πακέτων!

The post Humble Jumbo Bundle 2…τσάμπα πράμα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα