H Obsidian και το Pathfinder

Την Obsidian σίγουρα την ξέρετε: έχει φτιάξει διάφορα RPG, από το ξεκαρδιστικό South Park: The Stick of Truth μέχρι το πατροπαράδοτο Neverwinter Nights 2, ενώ περιμένουμε πως και πως το Pillars of Eternity. Το Pathfinder κι αυτό το ξέρετε, αν ασχολείστε με τα «επιτραπέζια» κλασικά RPG,

καθώς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, κλασικά tabletop RPG, της Paizo.

Obsidian και Paizo λοιπόν, ανακοίνωσαν τη μεταφορά του κλασικού Pathfinder, από το τραπέζι, στις οθόνες μας. Η πρώτη μορφή του παιχνιδιού θα είναι μια μεταφορά του ομώνυμου card game: ένας ως τέσσερις παίκτες συνεργάζονται (στους κλασικούς ρόλους του μάγου, πολεμιστή, κλέφτη, ιερέα) για να καθαρίσουν μπουντρούμια από τέρατα και να σκοτώσουν τους κακούς. Αρχικά το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ταμπλέτες. Η Lisa Stevens, πρόεδρος της Paizo, επιβεβαίωσε ότι στη συνέχεια θα ακολουθήσει άλλος τίτλος για PC.

O αγαπημένος Feargus Urquhart της Obsidian, σχολίασε: «Στην Obsidian έχουμε μεγάλο ιστορικό συνεργασίας με τα μεγαλύτερα franchises των RPG και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Pathfinder. Είμαστε μεγάλοι fans και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους fans του Pathfinder στον κόσμο του δικού μας gaming». Αγαπάμε Feargus.

Σημειώστε (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) ότι το Pathfinder Online, ένας τελείως διαφορετικός τίτλος ΜΜΟ που βασίζεται στον κόσμο του Pathfinder, είναι ένα τελείως διαφορετικό Kickstarter project, υπό την εποπτεία της Goblin Works.

The post H Obsidian και το Pathfinder appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα