“Battlegrounds” mode στο Paladins. Τι μας θυμίζει…

Το PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες στα games τα τελευταία χρόνια. «Μα, Χριστίνα, στον τίτλο λες Paladins, τι μας αραδιάζεις τώρα;». Αγαπητέ αναγνώστη ή αγαπητή αναγνώστρια, η φράση κλειδί σήμερα είναι “battle royale”. Μετά την κυκλοφορία του PUBG, το οποίο καθιέρωσε το battle royale ως όρο, ένας ολόκληρος «στρατός» από δημιουργούς πρόσθεσαν ένα αντίστοιχο mode στα παιχνίδια τους. Το Fortnite είναι ίσως το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Αποκαλείται από πολλούς “discount

PUBG” (μιας και είναι free-to-play), ενώ οι ομοιότητες είναι τόσο τρανταχτές που η Bluehole (η εταιρεία πίσω από το PUBG) έσυρε στα δικαστήρια την Epic Games (μάντεψε ποιό παιχνίδι έχει φτιάξει αυτή). Περισσότερα για όλο αυτό το χαμό θα βρεις εδώ.

Σήμερα, όμως, μιλάμε για το Paladins, το οποίο ήθελε κι αυτό κομμάτι της πίτας από τα κέρδη που φέρνει η battle royale εμπειρία, και επομένως αποφάσισε να εισάγει και αυτό το αντίστοιχο mode! Ο τίτλος του είναι “Battlegrounds”, οπότε δε χρειάζεται και πολλή έρευνα για να δεις ότι το mode είναι σχεδόν «ξεπατικωτούρα» από το άκρως επιτυχημένο PUBG. Μέσα στο 2018 (οπότε και θα κυκλοφορήσει το mode) 100 παίκτες θα πέφτουν σε ένα map και θα προσπαθούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο σε έναν όλο και πιο μικρό διαθέσιμο χώρο. Στην προκειμένη (μη τους πουν και απατεώνες) το mode διαθέτει και τα class abilities των παικτών (εξού και ο τίτλος “hero shooter” που θα δεις στο trailer παρακάτω), καθώς και team-based gameplay και άλογα (τα οποία μπορείς να ιππεύσεις).

Κατά τη δική μου άποψη, δε θεωρώ περίεργο το ότι πολλοί αντιγράφουν το PUBG, και αυτό γιατί είναι απόλυτα κατανοητό πως κάθε παιχνίδι θέλει να πετύχει. Εφόσον το PlayerUnknown’s Battlegrounds τα κατάφερε, με τη battle royale εμπειρία να κάνει 8-ψήφιο αριθμό πωλήσεων πριν καν βγει από Early Access, τότε ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε όλο αυτό.

Αυτή τη στιγμή περιμένουμε την αντίδραση της Bluehole και του Brendan «PlayerUnknown» Greene, οι οποίοι μάλλον δε θα χαρούν ιδιαίτερα με τα νέα αυτά. Περισσότερα για το free-to-play Paladins μπορείς να δεις εδώ, ενώ τα νέα του πασίγνωστου πλέον PUBG θα τα βρεις εδώ.

The post “Battlegrounds” mode στο Paladins. Τι μας θυμίζει… appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα