Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τζόγος εν μέσω νηστείας

Χθεσινός απολογισμός: όταν σε 13 επιλογές επιβεβαιώνονται μόνο 4, ευχαρίστηση και αγαλλίαση δεν υπάρχουν. Αλλά σύμφωνα με την τακτική, ήτοι ισόποσα πονταρίσματα σε μονά αποδεκτά, η ζημία ήταν ελάχιστη.

Τι πέρασε; Το Χ2 της Χάλμσταντ (2.60), το over 3,5 της Σάλκε (2.25), το Χ της Σούντσβαλ (3.75) και η διπλούρα της Μπρόντμπι (3.20).

Τι χάθηκε; Το ρίσκο με τα 13-13 κόρνερ της Αρσεναλ δεν απέδωσε, η Χέρακλες έφαγε 6 από τη Φέγενορντ και δεν έβαλε

ένα (αυτά έχει το goal/goal…), η Κασίμπασα προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε (εκτός πραγματικότητας η ανατροπή), η Σεβίλλη έχασε τα… άχαστα με τη Βαγιαδολίδ) και η Νιούπορτ προκρίθηκε αλλά με νίκη και όχι με την επιθυμητή ισοπαλία.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 13 ματς επενδύθηκαν 260 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 236 ευρώ.

Επιγραμματικά, αποδόσεις του 1.80 – 1.85 απλά… δεν υπάρχουν σε πρωταθλήματα όπως η Β’ Νορβηγίας. Η Φρέντρικσταντ δεν έχει κάνει κάτι πέρα από τη νίκη της πρεμιέρας επί της Χοντ με δύο ήττες έκτοτε, η Βαρντ Χάουγκεσουντ έκανε σημαντική νίκη επί της Κρίστιανσουντ. Με διπλή καλυπτόμαστε.

Κόντρα στο φαβοριτισμό και τα σουηδικά παιχνίδια. Η Μπράγκε νίκησε με κακό ματς στην πρεμιέρα την Ανγκελχολμς και έκτοτε δεν έδειξε τίποτε, η Λιουνγκσκίλε έχει αδικήσει εαυτόν με δύο ήττες στο γκολ και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Χάμαρμπι. Ρίσκο με το διπλό.

Μιας και ο λόγος για την Ανγκελχολμς, παίζει με τη Γιονσέπινγκ που έκανε δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς για να ηττηθεί με κακή απόδοση στο Ντέγκερφορς. Η Ανγκελχολμς μετά το 0-2 από την Μπράγκε στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλίες και με τη Λάντσκρονα και με την ΓΚΑΪΣ δείχνοντας ότι ρίχνει το βάρος στα μετόπισθεν. Πιθανή η μοιρασιά.

Σε ίδια απόδοση (3.35 στο κουπόνι) κινείται και η ισοπαλία στο Κότμπους όπου προφανώς η Καϊζερσλάουτερν είναι το φαβορί αλλά είναι ήδη στο +1 από την Κολωνία. Και να μη νικήσει, ας πούμε (και… ποντάρουμε!) ισοπαλία να φέρει, έχει αρκετά ευνοϊκό πρόγραμμα στα εναπομείναντα τρία ματς: γιατί να σκοτωθεί;

Συν ότι δευτεριάτικα ματς στη Zweite Liga της Καϊζερσλάουτερν και, δη, εκτός έδρας, όπως ορθώς μου θύμισαν σήμερα ακροατές στο BetRadio.com, ήταν με Μπράουνσβαϊγκ, Αουε και Ντούισμπουργκ. Τι κοινό είχαν; Ολα 0-1 ημίχρονο και 1-1 τελικό!

Για χαμηλό παρολάκι κι αναζητώντας μια τριάδα, υπάρχουν τρία πιθανά goal/goal σε «Βίλα Παρκ», Χέρνινγκ και Κότμπους.

Τέλος, πλην του 1-1 της Λάουτερν σε λογική fun bet υπάρχει να… δυσκολευτεί η Μπενφίκα για λίγο στο ματς με τη φιλότιμη Μαρίτιμο. Λίγο η κούραση από το ματς με τη Φενέρ, λίγο το μυαλό στη ρεβάνς, με Χ ημίχρονο 2 τελικό… κάτι γίνεται.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα