Ανανεωμένη η Jennifer Lopez

Φανερά ανανεωμένη και πολύ πιο νέα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, έδειχνε η Λατίνα Jennifer Lopez στην εμφάνισή της στα εγκαίνια ενός εστιατορίου στο καζίνο του Λας Βέγκας, το Σάββατο.

Η όμορφη τραγουδίστρια φορούσε ένα μαύρο, κοντό φόρεμα συνδυασμένο με μαύρα ψηλά παπούτσια, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σ’ ένα πολύ θηλυκό κότσο. Συνοδός

της στην εκδήλωση ήταν ο κατά 18 χρόνια μικρότερος σύντροφός της, Casper, ο οποίος είναι και ο προσωπικός της γυμναστής τον τελευταίο καιρό.

Οι δύο τους πόζαραν μαζί στους φωτογράφους, δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jennifer τελευταία αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ χάρη στην ειδική γυμναστική που κάνει το τελευταίο διάστημα. Δηλώνει ‘εξαρτημένη’ από το πόσο καλά τη κάνει να αισθάνεται και να δείχνει η γυμναστική, γι’ αυτό άλλωστε και ξοδεύει αρκετές ώρες την ημέρα για να ασκείται.

Η Jennifer Lopez ξέρει πολύ καλά πως δεν είναι πια 23 χρονών αλλά 43, όμως αυτό δεν την εμποδίζει απ’ το να αισθάνεται όσο σέξι ένιωθε και τότε, όπως λένε δικοί της άνθρωποι.

Keywords
Τυχαία Θέματα