Ο Bradley Cooper αποσύρθηκε από το western “Jane Got a Gun”

Άλλος ένας συντελεστής ‘εγκαταλείπει’ το Western ‘ Jane Got a Gun’, ο τέταρτος κατά σειρά, και αυτός είναι ο Bradley Cooper.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Portman, φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα στα γυρίσματά της μιας και τους τελευταίους μήνες ‘έχασε’ τον σκηνοθέτη του Lynne Ramsey και δύο υποψήφιους ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τους Michael Fassbender και

Jude Law.

Ο Fassbender ήταν ο πρώτος που ‘εγκατέλειψε’ και μετά ακολούθησε ο σκηνοθέτης Ramsey ο οποίος άφησε την παραγωγή λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Ο παραγωγός Scott Steindorff ανέθεσε ‘στο παρά πέντε’ στον Gavin O’Connor την σκηνοθεσία. Έπειτα ο Jude Law ήταν εκείνος που ακολούθησε την αποχώρηση του Ramsey .

Ο Cooper θα υποδυόταν τον αρχηγό μιας συμμορίας, η οποία θα σκότωνε τον σύζυγο της Portman στην ταινία, τον οποίο θα υποδύεται ο Noah Emmerich.

Πάντως από ότι φαίνεται, η παραγωγή δεν έδειξε να πτοείται από την αποχώρηση του Cooper, μιας και αυτό τον καιρό κάνει ένα ‘διάλειμμα’. Αφότου ο νέος σκηνοθέτης ανέλαβε τα καθήκοντά του, έπρεπε να πάρουν μια ανάσα και να ‘γεμίσουν μπαταρίες’ πριν συνεχίσουν με τα γυρίσματα.

Ο Bradley Cooper σε δηλώσεις που έκανε, είπε πως χρειάστηκε να εγκαταλείψει τα γυρίσματα λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε αυτό το διάστημα.

«Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να συνεργαστώ με τους Natalie, Joel, Noah και Gavin γιατί ειλικρινά ανυπομονούσα να πάρω μέρος σ’ αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα