Ο Γερμενής επιχείρησε να χτυπήσει τον Καμίνη – Τραυματίστηκε ένα 12χρονο κοριτσάκι!

(photo: Eurokinissi)

Ο Γιώργος Καμίνης κατήγγειλε προσπάθεια προπηλακισμού του από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του δημάρχου Αθηναίων στη ΝΕΤ ο Γερμενής «μπήκε στο φρουραρχείο», όπου γινόταν διανομή τροφίμων από το δήμο Αθηναίων σε απόρους, και προσπάθησε να τον χτυπήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να μιλάνε τη γλώσσα της βίας», ανέφερε

χαρακτηριστικά ο κ.Καμίνης.

Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες τελικά τις… γροθιές του Γερμενή, που απέφυγε ο Καμίνης, βρήκαν στόχο ένα 12χρονο κοριτσάκι. Άλλοι που βρίσκονταν κοντά στο περιστατικό υποστήριξαν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οπλοφορούσε!

Στο μεταξύ, δικογραφία σχηματίζεται από την αστυνομία για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος, όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλ.Κασιδιάρη, Γ. Λαγό και Ηλ. Παναγιώταρο, για να μοιράσουν τρόφιμα.

Η δικογραφία αφορά, σε προπηλακισμούς εξύβριση και άλλα αδικήματα, από πλευράς των μελών της Χρυσής Αυγής, όταν επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις λόγω το ότι δεν υπήρχε άδεια από τον δήμο Αθηναίων, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η ένταση δημιουργήθηκε όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν φορτηγό με τρόφιμα να προσεγγίσει την πλατεία, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ έγινε περιορισμένη χρήση χημικών, προκειμένου να τους απομακρύνουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα