Οι αστέρες που παραλίγο να παίξουν στο “Hangover”

Όταν ο Bradley Cooper, ο Ed Helms και ο Zach Galifianakis γύριζαν το πρώτο ‘Hangover’ το φθινόπωρο του 2008, σίγουρα δεν τους πέρναγε από το μυαλό ότι η ταινία θα είχε αργότερα δύο επιτυχημένες συνέχειες και 1 δις δολάρια κέρδη από εισιτήρια.

Μετά από όλα αυτά η

ιστορία ολοκληρώνεται αυτόν τον μήνα, αφού το ‘Hangover III’ βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου. Για να γιορτάσουν τα 4 ‘Hangover’ χρόνια, συγκεντρώθηκαν οι βασικοί συντελεστές του, Cooper, Helms, Galifianakis και ο σκηνοθέτης Todd Phillips σε μία, χωρίς λογοκρισία, προφορική αφήγηση της ιστορίας και των παρασκηνίων.

Κάποια από τα tips που αναφέρθηκαν ήταν ότι για τον ρόλο του Alan, ήταν υποψήφιοι πολλοί ηθοποιοί όπως οι Jonah Hill, Jake Gyllenhaal and Thomas Haden Church. Ο ρόλος τελικά δόθηκε στον Galifianakis. Σε κάποιο casting έκανε ένα ‘πέρασμα’ και ο Jack Black χωρίς να διευκρινίστηκε για ποιον ρόλο είχε έρθει. Η Lindsay Lohan ήταν υποψήφια να ‘παίξει’ τον ρόλο της στρίπερ που ερωτεύεται τον χαρακτήρα του Helm. Αρνήθηκε όμως να λάβει μέρος στην ταινία γιατί όπως είχε πει η ίδια ‘το φιλμ δεν είχε προοπτικές’.

Μεγάλος θαυμαστής της πρώτης ταινίας ήταν ακόμα και ο Bill Clinton, ο οποίος γνώρισε το καστ στα γυρίσματα του δεύτερου ‘Hangover’. Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, ο πρώην Πρόεδρος είχε ενθουσιαστεί τόσο με την πρώτη ταινία που θέλησε να γνωρίσει από κοντά τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη κανονίζοντας να δειπνήσουν όλοι μαζί ένα βράδυ. Εκεί ήταν που ο Phillips του πρότεινε αν ήθελε να ερχόταν στα γυρίσματα του δεύτερου Hangover όπως κι έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα