Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ανησυχητική η απόφαση της ΕΚΤ – Τα χειρότερα μπορούν ακόμη να αποτραπούν

13:22 5/2/2015 - Πηγή: BankWars

Στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής. “Δεν προεξοφλώ τις εξελίξεις (…) Εύχομαι να συμβούν τα καλύτερα για την χώρα” είπε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε την απόφαση της ΕΚΤ για τα ελληνικά

ομόλογα, λέγοντας πως είναι ανησυχητική αλλά τα χειρότερα μπορούν ακόμη να αποτραπούν. Είπε ακόμη πως οι εποχές που ο υπεύθυνος ήταν κορόιδο και ο λαϊκιστής έξυπνος έχουν τελειώσει. “Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μια Ελλάδα όρθια. Ας μην επιχειρούν να τη διασύρουν” τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Κάνοντας έναν μίνι-απολογισμό του έργου της κυβέρνησής του, ο Α. Σαμαράς είπε πως “είμασταν πολύ κοντά στο να τελειώνουμε από το μνημόνιο και τον αναγκαστικό δανεισμό (…) Πετύχαμε πρωτογενώς ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ήδη από το 2013″ ενώ πρόσθεσε πως “πουθενά στην Ευρώπη δεν έγινε τόσο μεγάλη μείωση ελλείμματος όσο στην Ελλάδα”.

Όπως επίσης είπε ο Α. Σαμαράς, η κυβέρνησή του στάθηκε με επιτυχία στην ιστορική πρόκλησηπου ανέλαβε. «Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα».

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτούς που μίλησαν για εκστρατεία φόβου», είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Από τη θέση της αντιπολίτευσης θα στηρίζουμε ότι είναι σωστό και θα στηλιτεύουμε οτιδήποτε είναι λάθος. Αυτό να γίνει ξεκάθαρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα