Τελικά αλλάζει η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ – Νωρίτερα, έμενε

12:11 5/2/2015 - Πηγή: BankWars

UPD: Μένουν για μία εβδομάδα οι διοικούντες το ΤΑΙΠΕΔ, λέει τώρα το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως επισημαίνει “όσο για την περίεργη εκδοχή που κυκλοφόρησε σήμερα στον τύπο περί ανάκλησης των παραιτήσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, η αλήθεια είναι πως τους ζητήθηκε να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Διάστημα αρκετό ώστε να αντιμετωπιστούν οι εκκρεμότητες που αφορούν κατά κύριο λόγο στις ημερομηνίες κατάθεσης δεσμευτικών

προσφορών, οι οποίες σήμερα τρέχουν”.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ…

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε από τον πρόεδρο του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, Εμμανουήλ Κονδύλη, καθώς και από τον διευθύνοντα συμβούλο, Πασχάλη Μπουχώρη να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους, προφανώς με …εντολή των δανειστών, η κα Βαλαβάνη ζητά τώρα να παραμείνουν.

Η στροφή αυτή μαρτυρά την πρόθεση της κυβέρνησης να τηρήσει ηπιότερη στάση απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και η διαπραγμάτευση με τους δανειστές της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα