SUPER LEAGUE: Πανηγύρισε τον τίτλο με 4άρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στους οπαδούς του με το 4-0 επί του Λεβαδειακού και τον Ντομίνγκες να σκοράρει δύο φορές. Ο Τσόρι Ντομίνγκες πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του με τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας δύο φορές (44’ και 60’) και «φτιάχνοντας» άλλα δύο.Άξιος συμπαραστάτης του Αργεντινού, ο Μπενίτες ο οποίος πέτυχε ένα γκολ
(55′) και είχε συμμετοχή σε άλλα δύο. Ο Φορτούνης το άλλο τέρμα (90’).

Καθοριστικό σημείο του αγώνα η αποβολή του Σηφάκη στο 26ο λεπτό όταν έκοψε με χέρι έξω από τη μεγάλη περιοχή επίθεση του Ολυμπιακού.

Βολικό “Χ” για ΠΑΣ και Ατρόμητο
Έφτασε μια ανάσα από μεγάλη νίκη, όμως και η ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) τον κρατάει από πάνω. Ο Ατρόμητος έμεινε στο κόλπο και διατηρεί τις ελπίδες του για να θα κλέψει την θέση από τους Γιαννιώτες.Βολεμένος μέσα στην ατυχία του μπορεί να αισθάνεται ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες αν και ισοφαρίστηκαν στο φινάλε στο Περιστέρι (1-1), πέτυχαν τον στόχο τους κατά το ήμισυ, αφού διατηρήθηκαν στην ζώνη των πλέι-οφ κρατώντας από κάτω τους τον Ατρόμητο.Σκόρερ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν ο Τσάβες στο 13ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν –με σχετική ευκολία- τους Περιστεριώτες, που η εικόνα τους δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Νιόπλια στον πάγκο τους. Τελικά, αν και άργησε η λύση δόθηκε στο 84’ με τον Πίτου Γκαρσία να ισοφαρίζει σε ένα σημείο όπου η ομάδα του δεν απειλούσε ιδιαίτερα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ – Με άδεια χέρια έφυγε απ’ την Κομοτηνή ο ΠαναθηναϊκόςΟ παθιασμένος Πανθρακικός -που έπαιζε την ύπαρξή του στην κατηγορία- κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού (τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς) και με το υπέρ του 2-1 στην Κομοτηνή να φτάσει τους 37 βαθμούς, παραμένοντας ολοζώντανος για την ανανέωση του… συμβολαίου του με τη Σούπερ Λίγκα.Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν με τον Ιγκόρ (45+1′) χάρη στο ολέθριο λάθος του Στιλ, οι πράσινοι έφεραν προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα -με τον Σίλντενφελντ- ωστόσο η άδικη αποβολή του Μπούρμπου στο 60′ άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες κι εν τέλει ο Τζάνης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Έξαλλοι οι πράσινοι -που έμειναν τρίτοι και στο -1 απ’ τον ΠΑΟΚ- με τη διαιτησία Κύζα, τόσο στη φάση της αποβολής, όσο και σε αρκετά φάουλ (και κίτρινες) που δόθηκαν (ο Εμπόου χτύπησε στον αυχένα τον Πέτριτς, αλλά δεν αντίκρισε κόκκινη κάρτα). Ούτε δηλώσεις δεν έκανε ο Αναστασίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα