Γκλέτσος για το κόμμα του: «Γιατί όχι και πρωθυπουργός»

Για την επανεκλογή του, αλλά και την ίδρυση του κόμματος «Τελεία», μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας πως ξάφνιασε ακόμη και τον ίδιο το σχεδόν 68% που συγκέντρωσε στις κυριακάτικες δημοτικές εκλογές.

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσοστό. Περίμενα ένα 52-53%. Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά για την αφημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση»,

δήλωσε σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης των κατοίκων της Στυλίδας, που άναψε το πράσινο φως για μία δεύτερη τετραετία, σε συνέντευξή του στο Βήμα fm.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους επόμενους στόχους του κι αναφέρθηκε στο νέο κόμμα που προτίθεται να ιδρύσει, την «Τελεία»: «Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής».

Τότε μάλιστα, ρωτήθηκε αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε «γιατί όχι;». Όσο για το πότε θα γίνουν ανακοινώσεις, είπε: «Δεν θα βιαστούμε. Θα προετοιμαστούμε θα είμαστε έτοιμοι για όλα και από κει και πέρα θα κάνουμε ανακοινώσεις. Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα