Λύγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της Άννας (Photos-Video)

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την αδικοχαμένη ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής που έχασε τόσο τραγικά τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στη Μητρόπολη Αργοστολίου. Εκεί βρέθηκαν και οι πέντε συναθλήτριές της: η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, συγκλονισμένες από τον άδικο χαμό της φίλης τους.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή στο facebook: «Ναι, θα παραδεχτώ

ότι ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης.....ναι, είναι περίεργο που είμαστε όλες μαζί για "λάθος" λόγο... Hara Kariami Eirini Aindili Christodoulou Eva Maria Georgatou... αυτό το "όλες" μόλις διαβάστηκε τραγελαφικό... αφού λείπεις εσύ.. Anna Pollatou B.»

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς της. Το λευκό φέρετρο της Άννας, το οποίο κάλυπτε η γαλανόλευκη, συνόδευε άγημα της πολεμικής αεροπορίας, της οποίας η άτυχη αθλήτρια ήταν αξιωματικός.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα ταξίδευε για την Κεφαλλονιά, προκειμένου να ψηφίσει τον αδελφό της που ήταν υποψήφιος στις τοπικές εκλογές.

Bίντεο από το τελευταίο αντίο στην Άννα:

Φωτογραφίες και βίντεο από kefaloniapress.gr και kefalonianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα