Δείτε τα βίντεο από την μεταγωγή του Παππά στον Κορυδαλλό

Να μην προφυλακιστεί ζήτησε από ανακριτές και εισαγγελείς ο Χρήστος Παππάς, αλλά φαίνεται πως τα όσα υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές. Και αργά το βράδυ της Πέμπτης αποφασίστηκε να έχει την ίδια τύχη και τον αρχηγό και κουμπάρο του, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο Χρήστος Παππάς, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, κρατήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Γενική Ασφάλεια και στις 14:32 έφτασε στις
φυλακές Κορυδαλλού.

Η μεταγωγή ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι αλλά αιφνιδίως άλλαξε ώρα.
Η διαδρομή που ακολούθησε η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής ήταν ίδια με χθες. Τα αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής ξεκίνησαν από τη ΓΑΔΑ στις 14:09 και μέσω της Μεσογείων, της Κατεχάκη, την Αττική Οδό, την Εθνική και την Πέτρου Ράλλη έφρασαν 23 λεπτά μετά στον Κορυδαλλό.

Ο Χρήστος Παππάς θα κρατηθεί στην ίδια πτέρυγα με τους άλλους προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής, έναν όροφο πάνω από τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη. Θα προαυλίζονται μόνοι τους και δε θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα