Στον Κορυδαλλό ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο βουλευτής Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος Τύπου επισκέφτηκε τον Κορυδαλλό και επέλεξε να είναι φιλικός με τους δημοσιογράφους, αφού θέλησε να περάσει άλλο ένα μήνυμα.

Έκανε και πάλι λόγο για άδικες κατηγορίες και πολικές διώξεις. «Οι προφυλακίσεις είναι άδικες. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για τον αρχηγό και τα άλλα μέλη της ΧΑ. Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος στα νεώτερα ελληνικά χρονικά. Αντί να είναι φυλακή οι κλέφτες, οι εγκληματίες

που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα με τις οφ σορ εταιρείες, μπαίνουν στη φυλακή οι άνθρωποι που μοναδικό τους έγκλημα ήταν πως είπαν την αλήθεια, ζήτησαν κάθαρση διεκδίκησαν την ανεξάρτητη Ελλάδα

«Βάλαμε βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού κατεστημένου. Λύσσαξαν Εβραίοι, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι τοκογλύφοι εναντίον μας» κατέληξε ο κ. Κασιδιάρης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι ενοχλημένος από την στάση του Κασιδιάρη όταν αφέθηκε ελεύθερος, με τις επιθέσεις και τις ύβρεις και θεωρεί ότι η συμπεριφορά του έπαιξε ρόλο στη δική του προφυλάκιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα