Ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον... Δαναό!

Οι Κάννες μας τέλειωσαν για φέτος. Ο Μίκαελ Χάνεκε κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα με το “Amour”. Τώρα, σειρά έχει η Βενετία. Πώς θα σου φαινόταν να βρεθείς στη φετινή Μπιενάλε, να συμμετέχεις σε στρογγυλά τραπέζια με σκηνοθέτες και κριτικούς και να στέλνεις ανταποκρίσεις για ταινίες;
Ο κινηματογράφος Δαναός σου δίνει την ευκαιρία, αρκεί να είσαι από 18 μέχρι 25 ετών και να μην χάσεις καθόλου χρόνο! Μέχρι τις 31 Μαϊου (την Πέμπτη) θα πρέπει να στείλεις στη διεύθυνση [email protected] : ένα βιογραφικό σου (στα αγγλικά), μια μικρή δήλωση (μάξιμουμ 10 γραμμές) για τους λόγους που σε ενδιαφέρει
η συμμετοχή σου στο «27 Times Cinema» και μια μικρή περιγραφή (μάξιμουμ 5 προτάσεις) τριών σκηνών από τρεις ταινίες που παρακολουθήσες πρόσφατα. Απαραίτητη η προϋπόθεση η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γιατί οι ανταποκρίσεις θα είναι και στα αγγλικά.

Η ομάδα του κιν/φου «Δαναός» θα επιλέξει 3 βιογραφικά που θα είναι υποψήφια για το ταξίδι. Τα ονόματα θα δημοσιευτούν στο Facebook και θα σταλούν στο Europa Cinemas και η τελική απόφαση για τoν νικητή είναι δική τους επιλογή.

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος “27 Times Cinema” σε συνεργασία με το τμήμα του φεστιβάλ “Venice Days”, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το βραβείο Lux και καλεί 27 σινεφίλ απ’ όλη την Ευρώπη να λάβουν ενεργά μέρος στη διαδικασία του Φεστιβάλ. Οι νικητές θα έχουν επίσημη διαπίστευση από το Φεστιβάλ, θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες του “Venice Days”, θα συμμετέχουν σε ανοιχτές συζητήσεις με όλα τα μέλη της ομάδας και τους δημιουργούς και θα γράφουν στο ειδικό blog του “27 Times Cinema”.

Το κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας θα διεξαχθεί φέτος από τις 29 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Αν είσαι παθιασμένος σινεφίλ, μην χάσεις την ευκαιρία! Απ’ όποια πλευρά και να το δεις πρόκειται για φοβερή εμπειρία!
Keywords
Τυχαία Θέματα