Η Νίνο Καταμάτζε στο Παλλάς

Και για να σας προλάβω πριν ξεκινήσετε τα ποια είναι αυτή και τα λοιπά. Nino Katamadze διάσημη τραγουδίστρια από τη Γεωργία, που θεωρείται κορυφαία ερμηνεύτρια της τζαζ. Googlάρετε, μπείτε στο you tube και μετά τρέξτε για εισιτήρια.
Και αν από την μουσική της Γεωργίας ξέρετε μόνο την ταλαντούχα Τάμτα, ήρθε η ώρα να μάθετε και την υπέροχη Νίνο. Άσε που στο Παλλάς την Κυριακή, 27 Μαΐου
οι δυο τους θα μοιραστούν την ίδια σκηνή. Ευκαιρία να γνωρίσετε και το άλλο πρόσωπο της ποπ και εκκεντρικής Τάμτα.

Η Νίνο Καταμάτζε γεννήθηκε στην Γεωργία. Μετά τις σπουδές της και αναρίθμητα βραβεία στην πατρίδα της, κυνήγησε το όνειρό της να ακολουθήσει διεθνή καριέρα, δίνοντας συναυλίες στην Ευρώπη και την Ασία. Η Μόσχα, η Αγία Πετρούπολη, το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, η Ελβετία είναι μερικοί μόνο από τους σταθμούς της διαδρομής της όπου μοιράζεται με το κοινό της τα όνειρα και τις ανησυχίες της.

Στο Παλλάς θα εμφανιστεί με το γκρουπ Insight. Στη σκηνή θα τη συνοδεύει σύνολο εγχόρδων με Έλληνες μουσικούς, ενώ γκεστ σταρ της βραδιάς θα είναι η Τάμτα. Μαζί με την Νίνο Καταμάτζε, τους Insight και την Τάμτα θα εμφανιστούν στην ίδια παράσταση και οι διάσημοι “Georgian Voices”.

Στο Παλλάς την Κυριακή 27 Μαΐου στις 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 30€, 25€, 23€, 21€, 19€, 17€, 15€

Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 13 100

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com
Πηγή: www.avopolis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα