Skar.gr Όπως λέμε Sofia Karvela

Αν σας πούμε ότι καταλάβαμε απόλυτα τι ειν’ τούτο θα σας πούμε ψέματα. Να φταίει η μουσική που παίζει, να φταίνε τα ρούχα που είναι σαν άπλυτα παρτάλια, να φταίει ο άνθρωπος που τα φοράει που δεν καταλάβαμε αν είναι άντρας ή γυναίκα; Κάντε μια βόλτα κι αν καταλάβατε εσείς call me που λέει και η μάνα της.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για site. Ή μήπως όχι τελικά; Βρε λες να ναι κανά blog τόσο προχώ κι εγώ το βλαχάκι από την Δώθε Παναγιά να μην το πήρα χαμπάρι; Ρεζιλίκι που παθα!!! Και
τι αφορά αυτό το ρημαδόblog; Την μουσική; Τα παρτάλια; Συγνώμη τα ρούχα; Τους ανθρώπους δίχως φύλο;

Ουφ κουράστηκα. Και αυτή η χριστιανή όλα στα αγγλικά. Και σημαιούλα ελληνική για μας τα ελληνόπουλα με τα φτωχά μας αγγλικά (τώρα μετά την μετατσίπρα εποχή μπορούμε να το βροντοφωνάζουμε, μην μασάτε) πουθενά. Άντε βγάλε άκρη.

Με κλασικό πιάνο μας υποδέχεται το Σοφάκι στον χώρο της. Με πατέρα τον Νίκο Καρβέλα με τι περίμενες να σε υποδεχτεί με τσιφτετέλια; Ούτε που τον ξέρουν αυτόν τον ρυθμό στο Καρβελέικο σου λέει.

Και μετά την τόση μουσική κατάνυξη έρχονται οι φωτογραφίες. Εκεί την έχασα την μπάλα εντελώς και άρχισα να τραγουδάω δυνατά το υπέροχο εκείνο κομμάτι του Μάτσα και του Σούση που έλεγε η Σωτηρία Λεονάρδου « Μια χοντρούλα ήμουνα και ήσουνα ο Γκλέτσος, φράγκο δεν περίσσευε και γυρνούσες λέτσος».

Γιατί και χοντρούλα υπάρχει στο concept που μπορεί να είναι και χοντρούλης , δεν το έχουμε εξακριβώσει ακόμα (κρίμα τα λεφτά που έδωσε η μάνα μου στον Στρατηγάηκη), και σίγουρα φράγκο δεν περίσσευε και μάζεψε τα κουρέλια από τους άστεγους της Νέας Υόρκης και επειδή το Σοφάκι είναι εναλλακτικό και τα έβρισκε αρκετά σικ τα κουρέλια, αποφάσισε να τα σκίσει κι άλλο και να τα μουτζουρώσει με συνθήματα σου λέει από τους τοίχους που συναντάει τυχαία. Καλά τώρα κόπηκα.

Μπερδευτήκατε; Εγώ σας το πα!!!! Προσπαθήστε μόνοι σας.
www.skar.gr
Άντε καλά μου παιδάκια μου!!! Κι αν βγάλετε άκρη κερνάω κοψίδια στο Κατσιμίδι.
Του Στέλιου Γαλανόπουλου
Keywords
Τυχαία Θέματα