Το site που κλέβει τις φωτογραφίες από τα όμορφα κορίτσια των social media! (ΦΩΤΟ)

Ο φόβος και ο τρόμος των εμφανίσιμων κοριτσιών που διατηρούν προσωπικό λογαριασμό στα social media, έχει γίνει το site Ratemash.com, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, «έκλεψε» 150.000 φωτογραφίες δημοσιευμένες σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από σέξι μαθήτριες και φοιτήτριες! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τις ανέβασε σε έναν άτυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι επισκέπτες καλούνταν να αποφασίσουν πόσο «καυτές» ήταν οι κοπέλες και να αναδείξουν τη μις… Τούμπανο!

Μία πανέμορφη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου

του Durham University, η φωτογραφία της οποίας φιγουράριζε εν αγνοία της σε περίοπτη θέση στο site, είπε: «Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε μία εικόνα μου στην ιστοσελίδα. Οι διαχειριστές δεν έλαβαν ποτέ τη συγκατάθεσή μου για κάτι τέτοιο». Όπως γίνεται αντιληπτό, πλήθος νεαρών κοριτσιών, των αγοριών τους, των πατεράδων τους και άλλων πολλων, εξαγριώθηκαν και ζήτησαν να μπει οριστικό «λουκέτο» στην ιστοσελίδα!

Από την πλευρά του, ο διαχειριστής του Ratemash.com, ο 19χρονος Michael Healy σχολίασε ότι οι κοπέλες είχαν αποδεχθεί σχετική «πρόσκληση» στον λογαριασμό τους στο Facebook για χρήση των φωτογραφιών τους και για τον λόγο αυτό, οι εικόνες που «δανείζεται» δεν χρησιμοποιούνται παράνομα, αφού η συγκατάθεση των κοριτσιών είναι ήδη δοσμένη!

The post Το site που κλέβει τις φωτογραφίες από τα όμορφα κορίτσια των social media! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
koritsia, ομορφα κοριτσια φωτο
Τυχαία Θέματα